Adventskalender:

24 fantastiske gaver til adventskalenderen

Disse kommer hun til å elske!

ADVENTSKALENDER: Skal du lage det til noen du er glad i? Vi har funnet gavene du kan gi til henne! Foto: Scanpix
ADVENTSKALENDER: Skal du lage det til noen du er glad i? Vi har funnet gavene du kan gi til henne! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Endelig! Endelig er julen her, og det feirer mange ved å henge opp en adventskalender. Mange er nok vant med dette fra barndommen, men mange velger også å lage en adventskalender til noen de er glad i. Hvor hyggelig er ikke det?

Kanskje skal du lage en kalender til kjæresten, til venninnen din eller til mamma? Tanken er alltid god, men utførelsen ender fort opp med å bli både stress, mas og rett og slett et slit. For det er nemlig ikke så lett å finne budsjettvennlige kalendergaver som samtidig er nyttige eller fine! Psst: Her er 16 fantastiske adventskalendere for hun som elsker skjønnhetsprodukter!

Vi kommer alltid til å elske å få små lapper fra de vi er glad i med en hyggelig melding, noe koselig vi skal gjøre sammen den dagen, eller noe som er hjemmelaget! Men 24 gaver er ganske mye, så da kan det være lurt å fylle på med noe av det vi har funnet under også. Hva med en søt ansiktsmaske? En liten pyntegjenstand? En deilig sjokolade eller en pose med kaffe?

Mulighetene er mange - her er det bare fantasien som kan stoppe deg!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer