Festkjole:

24 fantastiske kjoler til festsesongen

Dette blir tidenes dyreste adventskalender ...

KLAR FOR FEST? Vi har funnet 24 superfine kjoler som får deg i festhumør med en gang! FOTO: NTB Scanpix
KLAR FOR FEST? Vi har funnet 24 superfine kjoler som får deg i festhumør med en gang! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå gleder vi oss skikkelig til jul og alle festlighetene som venter oss! Etter å ha tatt en titt i ganske så mange nettbutikker, skjønte vi raskt at en av julegavene i år må gå til oss selv. Det er nemlig så utrolig mange fine festkjoler ute nå, og et par av dem kommer til å finne veien inn i våre klesskap.

For hvis det er en ting vi har funnet ut i løpet av årene, så er det at det ikke holder med kun én festkjole. Bare tenk på alt som skjer framover! Julebord, romjula, nyttårsaften ... Feiringene er mange, og det er jo litt gøy å bytte om litt til hver anledning. Tilbehør som sko og smykker kan selvfølgelig gjøre underverker med å gjøre litt om på et antrekk, men bare vent til du tar en titt i kollasjen under.

Det er nesten umulig å kun velge ut én kjole av alle de fantastiske variantene som er ute i butikk nå! Det vi ser spesielt mye av er den såkalte slip on-kjolen. Den er veldig enkel med stropper og en tettsittende fasong, men du og du så fin den er! Denne kan du style på så mange forskjellige måter.

Omslagskjolen er fremdeles en sikker vinner blant mange av nettbutikkene, og er i tillegg en veldig flatterende kjole. I år har vi tenkt å ta det et steg videre og finne en kjole som har det omslagspreget, men som heller ligner på en blazer! Det er bare så kult! Denne kan du style med lårhøye støvletter eller gå for noe litt enklere som et par pumps. Uansett er det en sikker vinner under årets festsesong!

LES OGSÅ: Black Friday er i gang: Dette er hva du bør shoppe på salget

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer