Festantrekk:

24 plagg og tilbehør som skriker fest

Julebordsesongen er rett rundt hjørnet - kickstart den med disse favorittene!

KLAR FOR FEST? Det er vi! Sjekk ut alle de fantastiske plaggene og tilbehøret vi har funnet nederst i saken. Foto: Monki
KLAR FOR FEST? Det er vi! Sjekk ut alle de fantastiske plaggene og tilbehøret vi har funnet nederst i saken. Foto: Monki Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er så klare for festsesongen! Vi er klare for glitter og glam, kjoler og jumpsuits, røde lepper og bling i ørene. Fra november og ut året er det tettpakket med julebord og diverse feiringer, og selv om mange av oss allerede har et par festantrekk hengende i klesskapet, ser vi ingen grunn til at vi ikke kan kikke etter noe nytt også. Les også: Her er børsten som gir deg Hollywood-hår på 3 minutter!

For det er nemlig å mye fint ute i butikkene nå. Og det er jo ikke slik at disse klærne nødvendigvis er øremerket fest heller. Du kan fint bruke et par støvletter med en glitrende spenne på til jobb, en metallisk sølvkjole kan du gjerne kombinere med noe litt mer avslappet, og røde lepper - ja, det funker alltid!

Psst: I denne saken kan du se hvordan streetstyle-stjernene bruker paljetter til hverdags! Det er SÅ fint.

Men det er ikke til å stikke under en stol at mørke farger, paljettbelagte kjoler og glitrende sko gjør seg ekstra godt i festsesongen. Det kommer man seg liksom ikke unna. Men selvfølgelig behøver du heller ikke å kle deg i paljetter fra topp til tå for å være klar for fest. Under har vi funnet noen festfavoritter vi kommer til å ta i bruk fra julebord til julebord!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer