Kjoler

24 vakre kjoler på salg

Nå kan du gjøre et skikkelig kupp, og få sommergarderoben til halv pris!

NÅ KAN DU GJØRE ET KJOLEKUPP - ATL TIL HALV PRIS: Vi har lett etter ter fine kjoler til under 300 kroner på nettet - se hva vi fant lenger ned i saken, få kjøpetipsene til kjolene på bildet og les litt om hva slags bytteregler som gjelder på salgsvarer. Foto: Produsenter
NÅ KAN DU GJØRE ET KJOLEKUPP - ATL TIL HALV PRIS: Vi har lett etter ter fine kjoler til under 300 kroner på nettet - se hva vi fant lenger ned i saken, få kjøpetipsene til kjolene på bildet og les litt om hva slags bytteregler som gjelder på salgsvarer. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Savner du en fin kjole du kan bruke hele sommeren, som ikke koster skjorta? Startskuddet har gått for sommersalget, så nå er det altså fullt mulig å hamstre inn omslagskjoler, blondekreasjoner og sukkertøysøte draperier til hyggelige priser.

Og uansett om du skal jobbe eller på ferie, så er det alltid hyggelig med en kjole som matcher den gode sommerfølelsen - uten å bli ruinert.

Hvem vet, kanskje du finner en kjole du kan bruke utover høsten også?

Nyanser av rosa

Er det noe som alltid gjør oss glade, så er det kjoler i forfriskende farger som gir oss glød og energi.

Kjoler i ulike rosatoner som pudder, sukkertøy og pastell som lyser opp i hverdagen.

- Rosa er en stor trendfarge til høsten også, så rosa plagg er en sikker investering, sier KKs mote- og skjønnhetsredaktør Silje Pedersen.

Hvitt - nydelig når du er brun

Ingenting er så vakkert som hvitt til solkysset hud - men selv om du ikke har rukket å bli nøttebrun enda, så er lyse plagg lekkert.

Gjør som stilikon og deigner Olivia Palermo, og gå for en romantisk kreasjon med blonder og broderier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer