Høstjakker

25 lekre jakker du har glede av i høst

I butikk nå!

KULE JAKKER: Mira Duma (Miroslava Duma) er en av streetstyle-stjernene som har særdeles mange kule jakker, og vet akkurat hvordan hun skal style dem. Foto: Abaca
KULE JAKKER: Mira Duma (Miroslava Duma) er en av streetstyle-stjernene som har særdeles mange kule jakker, og vet akkurat hvordan hun skal style dem. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det beste med at sommeren nærmer seg slutten må være at vi endelig kan kle oss i skinnjakker, kåper og annet yttertøy. Jeg synes det både er lettere og morsommere å kle seg når været tillater litt lag-på-lag og materialer som skinn og ull. Og selv om jeg tror vi alle vil tviholde på sommeren så lenge det lar seg gjøre kan det være lurt å ha en jakke eller to på lager.

Rocka skinnjakker, tidløse trenchcoater, sporty bomberjakker, kule denimjakker, feminine kåper, elegante blazere - ja, you name it. Utvalget er enormt og det er så mye fint jeg har lyst til å gå til anskaffelse av nå med en gang. Nederst i saken kan du finne et stort utvalg jakker i ulike modeller, farger og materialer. Noen av jakkene er best egnet å bruke alene, mens de tynnere modeller kan brukes til lag-på-lag styling med andre jakker. 

Husk at du alltid bør tenke på å ha basisgarderoben i orden før du begynner å kjøpe ekstravagante jakker, som kun kan brukes fra tid til annen. Det er så lett å kaste seg på trender - enten det er it-fargen denne sesongen, en viss lengde eller en jakkemodell absolutt alle må ha. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer