Mote:

27 superfine plagg i rosa

Passer perfekt til denne måneden!

ROSA MOTE: Vi spriter opp høstantrekkene våre med plagg i deilig rosa! Foto: Scanpix
ROSA MOTE: Vi spriter opp høstantrekkene våre med plagg i deilig rosa! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er kanskje ikke så mange som tenker på rosa når høsten kommer. Selv går det mye i svart, grått, hvitt og brunt her i redaksjonen, men i ny og ne har flere av oss virkelig behov for å sprite opp antrekkene litt.

Rosa har på mange måter blitt oktobers farge - selvfølgelig på grunn av Rosa sløyfe-aksjonen. Vi har latt oss inspirere og har derfor plukket ut noen av våre rosa favoritter i form av klær, sko og annet tilbehør.

LES OGSÅ: Sykepleierstudent Lotte solgte smykkene sine på festival for å få råd til bryllup. Nå har hun sitt eget merke!

Ganni AW18 Foto: Scanpix
Ganni AW18 Foto: Scanpix Vis mer

Det er også mange designere som har hatt rosa i tankene da de skulle designe høst- og vinterkolleksjonene sine for 2018. Etter hva vi så under visningene deres, er de enige om at rosa er en farge verdt å bemerke seg denne sesongen. Og fargen kan brukes på så mange måter!

Hos danske Ganni så vi det fra topp til tå i form av en rosa jumpsuit i denim, matchet sammen med rosa cowboyboots. En slik look kan fort bli litt for mye av det gode for noen, men se så kult det kan bli når man bare kjører løpet fullt ut!

Prabal Gurung AW18 Foto: Scanpix
Prabal Gurung AW18 Foto: Scanpix Vis mer

Designer Prabal Gurung gikk for en litt annen look da han skulle style modellen Gigi Hadid til visningen sin. Hun hadde på seg en hvit overdel og et stort rosa skjerf med mønster. I midjen hadde han knytt et belte - også i rosa. Dette er en superfin måte å tilføre litt farge for deg som kanskje ikke ønsker å ta den helt ut som hos Ganni.

LES OGSÅ: Chanel gjenskapte strand utenfor Danmark til visningen sin

Marni AW18 Foto: Scanpix
Marni AW18 Foto: Scanpix Vis mer

Marni hadde også med noen rosa skjerf i visningen sin, men det var jakken du ser over som fikk oss til å sperre opp øynene. Snakk om statement-kåpe! Denne elsker vi. Et slikt plagg vil umiddelbart tilføre antrekket ditt det lille ekstra.

Under har vi samlet sammen alt fra regnjakker til høye hæler i forskjellige nyanser av rosa. Kommer du til å teste ut denne fargen i høst?

LES OGSÅ: Nå kan du levere inn ødelagte klær til H&M

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer