Hatt

28 høstplagg vi elsker

Buksene, jakkene, veskene, kjolene og skoene som gjør det litt mindre trist at høsten kommer.

HØSTEN BLIR MØRK OG MYSTISK: Fra venstre lilla boots (kr 2300, Friis Company), svart skinnjakke (kr 2495, Day Birger et Mikkelsen), fargerikt skjerf (kr 1300, Heartmade) og flettet clutch (kr 1700, Black Lily). Foto: Rohny Kristensen
HØSTEN BLIR MØRK OG MYSTISK: Fra venstre lilla boots (kr 2300, Friis Company), svart skinnjakke (kr 2495, Day Birger et Mikkelsen), fargerikt skjerf (kr 1300, Heartmade) og flettet clutch (kr 1700, Black Lily). Foto: Rohny Kristensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om vi gjerne skulle hatt sol og sommer mye lenger, er det ikke bare sorgen at høsten snart er rett rundt hjørnet igjen. Ikke minst er det spennende å sjekke ut hva som henger på butikkstativene, og hvilke trender som gjelder.Noen synes kanskje det blir litt deilig å slippe å se alt det muntre sukkertøyfargede sommertøyet også.Se våre høstfavoritter lenger ned i saken.
 • Les også: Slik blir høsten hos H&M
 • Trendene som gjelder

  Som vanlig blir moten hakket mer mørk og mystisk når bladene faller av trærne. Jordfargene er på plass, og svart, lilla og grått går igjen.
 • Les også: Høstens råeste boots
 • Denne sesongen har derimot en liten fargeklatt klart å lure seg med - ifølge designere som Marc Jacobs og Michael Kors er nemlig sjokkrosa høstens hotteste.Noen stikkord for hva som er moderne, er ellers powerdressing, snuppete storbyeleganse, posh grunge, metallisk diskofest og hippiestilen. Nøkkelplagg er dessuten blazere, støvletter, skinnjakker, bluser og skreddersydde bukser.

  Se våre høstfavoritter her:

  Høstens støvletter

  På støvlettfronten er det også mye å glede seg til. Alt fra røffe westerninspirerte varianter til boots i rocka eller konservativ stil.
 • Les også: Sko som gir sexy bein
 • Det virker dessuten som om støvlene har tatt seg en tur ut i skog og mark denne sesongen. Her vandrer tankene fra den engelske landsbygda til filmer som Oscar-grossisten «Brokeback Mountain» og svenske «Jegerne». Bikerstøvlene fra ifjor høst henger også med, for dem som liker det.Finn dine favoritter-støvletter her.Men først og fremst er det de høye klassiske svarte skinnbootsene det går i - de som kan brukes til absolutt alt, om det så er et par trange jeans, en slitt dongerishorts eller et smalt pent skjørt.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer