<strong>ANTREKK TIL VALENTINE'S DAY:</strong> Ja, hva skal man egentlig velge? Vi har funnet tre antrekk til deg. Foto: Rex Features
ANTREKK TIL VALENTINE'S DAY: Ja, hva skal man egentlig velge? Vi har funnet tre antrekk til deg. Foto: Rex Features Vis mer

Valentine's Day

3 antrekk til den romantiske dagen

Hvilken look passer best til deg?

Publisert
Sist oppdatert

Valentine's Day, eller Valentinesdagen som det også heter på godt norsk, er nok en tradisjon vi har tatt med oss fra det store utland, og vi elsker jo alt vi kan feire! Og med en slik type feiring, er det også passende å skaffe seg et nytt antrekk, eller hva? Mange skal nok bruke den 14. februar sammen med sin kjære, men flere velger også å gjøre noe hyggelig sammen med venner, eller rett og slett ignorere det hele.

Uansett om det er 14. eller 15. februar er vi alltid på utkikk etter nye antrekk. Akkurat i disse dager fylles butikkene opp med deilige vårvarer. Samtidig holder fortsatt salget god kok, så her kan vi gjøre noen utrolig fine, nye kjøp, men samtidig sikre oss noen gode kupp! Under finner du tre forskjellige Valentine's Day-antrekk for tre ulike typer. Så om du er på utkikk etter noe romantisk, rocka eller sexy har du kommet på rett sted.

LES OGSÅ: Sjekk ut den inspirerende gatemoten fra de skandinaviske moteukene

Sexy

Et lite hint av rødt hører til Valentine's Day, og mange har nok litt lyst til å pynte seg litt ekstra for sin kjære. Å kle seg sexy betyr ikke å vise frem alt man har, men heller å velge plagg med lekre detaljer som gjerne er litt mystiske, og selvfølgelig sexy. Dette kan du få til ved å bruke en gjennomsiktig overdel med en lekker blondetopp- eller bh under. En god huskeregel er å enten fokusere på overdel eller underdel. Har du en dyp utringning, er det fint å skape balanse med en mer tildekket underdel, og motsatt.

Rocka

Ikke alle føler for å finne frem den lange, røde kjolen når de skal på date. Vi har alle forskjellige stiler, og det er jo bare bra! Til denne rocka stilen har vi valgt et par skinnbukser sammen med en superkul kåpe i leopardprint. Sammen med dette velger vi et par trendy ankelboots i tynn hæl og en kul t-skjorte. Ønsker du å gjøre det hele mer pyntet kan du bytte ut t-skjorten med en annen topp!

Romantisk

Men så har du også dem som ønsker å finne den perfekte, romantiske kjolen til Valentine's Day. Igjen; gjerne med et hint av rødt! Fargen hører jo til denne dagen, og fargeekspert Dagny Thurmann-Moe har tidligere sagt til KK.no at rødt er blant fargene som «booster» oss mest! Det passer perfekt dersom du er litt nervøs for daten du skal på.

LES OGSÅ: Grammy Awards: Heidi Klum kom i kveldens korteste og mest gjennomsiktige kjole

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer