Meghan Markle:

3 farger som gir deg Meghan-looken

Har du lagt merke til hvilke som går igjen?

HERTUGINNE MEGHAN Har du lagt merke til at hertuginnen ofte bruker tre farger om og om igjen? Foto: Scanpix
HERTUGINNE MEGHAN Har du lagt merke til at hertuginnen ofte bruker tre farger om og om igjen? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden hertuginne Meghan og prins Harry annonserte sin forlovelse i 2017, har det stormet rundt 37-åringen. Mye på grunn av problemene i familien til den nye hertuginnen, men også fordi hun sier akkurat hva hun mener:

- Jeg har aldri ønsket å være en typisk «lady who lunches», men heller «a woman who works», er et av eksemplene.

I tillegg får Meghan massiv oppmerksomhet for antrekkene sine. Det samme gjorde (og gjør fremdeles) hertuginne Kate. Men vi, og folk rundt om i hele verden, lar oss daglig inspirere av amerikaneren.

LES OGSÅ: Slik legger du hertuginne Meghans bryllupssminke

NORSK DESIGN: Hertuginnen har på seg jakke fra Norrøna. Foto: Scanpix
NORSK DESIGN: Hertuginnen har på seg jakke fra Norrøna. Foto: Scanpix Vis mer

For det er ingen tvil om at hertuginnen sitter på mye påvirkningskraft. Nylig hadde hun på seg en jakke fra norske Norrøna. Dagen det ble kjent, ble svært spesiell for det norske merket.

- I dag har vært en uvanlig dag. Nettbutikken har fått mye trafikk fra blogger og nettsider som følger hertuginne Meghan. Jakken hun brukte er i dag vår nest mest besøkte side etter forsiden. Det har gått unormalt mye av både dame- og herreversjonen av jakken, fortalte Norrøna til KK.

LES OGSÅ. 7 ganger Meghan og Harry valgte å hylle Diana under bryllupet

Stjel stilen

Man kan trygt si at det er ingen tvil om at folk er svært opptatt av hva Meghan har på seg! Det er heller ingen tvil om at vi i KK også er interesserte.

Vi har tidligere latt oss inspirere av ett av hertuginnens antrekk, samt tatt en titt på hvilke plagg som går igjen i garderoben hennes. Nå er det på tide og se på hvilke farger som skiller seg ut!

Foto: Scanpix

Det kan nemlig se ut til at 37-åringen har falt spesielt for tre av dem: svart, blått og beige. Den siste tiden har det også vært flere innslag av grønt, men det er ingen tvil om at det er disse tre som går igjen oftest.

Hun har blant annet kombinert et beige skjørt med svarte boots og en svart, høyhalset genser. Nylig var hertugparet på reise, blant annet i Australia, og det var den beige trenchcoaten blant hennes favoritter.

Ønsker du å teste ut stilen til hertuginne Meghan? Sjekk ut shoppingtipsene vi har funnet under!

LES OGSÅ: Derfor går hertuginne Meghan med for store sko!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer