Flette håret:

3 fletter du kan øve på fram til 17. mai

Hvilken går du for i år?

FLETTE TIL 17. MAI: Under finner du tre superfine varianter som passer utmerket til festdagen. FOTO: NTB Scanpix
FLETTE TIL 17. MAI: Under finner du tre superfine varianter som passer utmerket til festdagen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt, og i den anledning er det kanskje på tide å begynne å tenke på hvordan håret skal se ut den dagen?

Det er mange som velger å gå for en lekker flette til bunaden sin - og det er ikke rart - det er virkelig en utrolig fin kombinasjon!

Fletter funker jo til alle antrekk! Ikke alle skal gå med bunad 17. mai, men flette håret kan du gjøre uansett.

HESTEHALE MED FLETTE

Ved første øyekast ser denne fletten nok litt komplisert ut. Og ja, det kan godt hende du trenger litt hjelp av en venninne her, men i bunn og grunn er den ikke så vanskelig å få til. Se på videoen og prøv en gang før 17. mai, så burde det være i boks. Bare se så fin den er!

WATERFALL-FLETTE

Denne fletten har du kanskje testet ut allerede? Det begynner å bli noen år siden vi spilte inn videoene du ser under, men fletten er fremdeles like fin og populær! Denne varianten er perfekt for deg som ønsker å gå med nedslått hår på 17. mai.

FESTFLETTE

Ønsker du å gå med oppsatt hår på 17. mai, men samtidig få inn en flette i looken? Null problem. Denne passer også utmerket dersom kragen på bunaden din har mange fine detaljer du ønsker å vise frem.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer