Hårtrender:

3 frisører om årets hårtrender

Hva spør folk egentlig etter om dagen?

HÅRTRENDER: Krøller er blant årets trender, mener frisør Sindre Helgesen. FOTO: NTB Scanpix
HÅRTRENDER: Krøller er blant årets trender, mener frisør Sindre Helgesen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Jeg forandrer sjelden på frisyren min, men hvis jeg først skal gjøre det, så har jeg med meg et bilde til frisøren. Dette er jeg ikke alene om, men ifølge Sindre Helgesen hos Studio Alf, er folk mer åpne for innspill om dagen.

- Kundene hører mer på hva vi kan anbefale. Når det kommer til farging, er det jo slik at ikke alle kler samme farge. I fjor kom så mange inn med bilder av både grått og lilla hår, men nå merker jeg at kundene gjerne vil vite hva som passer dem.

Som Helgesen sier, var både grått og andre kalde toner svært så trendy i fjor. Mange var på jakt etter den kaldeste hårfargen, men nå forteller frisøren at folk er mer åpne for noe mer gyllent.

- De blonde fargene er ikke så kalde lenger, men folk spør mer etter gylne toner. Dette passer jo så fint til solbrun hud! I tillegg gir det også en myk og fin look.

Permanenten er tilbake

Frisøren forteller at mange av kundene nå om dagen er på utkikk etter en naturlig frisyre som er lett å håndtere. Men han legger også til en overraskende «ny» trend.

- Lob-en er fortsatt hot. Flere velger gjerne en lengre variant, mens noen tør å gå mye kortere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer