Forandre frisyre:

3 frisører om høstens hårtrender

Det er bare å vise fram etterveksten!

FORANDRE FRISYRE? Tre frisører forteller hva deres kunder spør etter om dagen. Kanskje du kan finne litt inspirasjon her? Foto: Scanpix
FORANDRE FRISYRE? Tre frisører forteller hva deres kunder spør etter om dagen. Kanskje du kan finne litt inspirasjon her? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Før hver nye sesong pleier vi å høre med tre frisører om hvilke trender de ser går igjen i salongen sin. Hva er det kundene spør etter om dagen? Har det noen sammenheng med tiden vi går inn i? Og kanskje kan vi plukke opp noen tips selv?

Det kommer nok ikke som et sjokk at mange er opptatt av å reparere håret sitt etter mye slitasje i løpet av sommeren. Slik er det hvert fall for Sigrid Hesla Breies kunder. Hun er Senior Art Director hos Adam og Eva og hårstylist i Pudderagency.

LES OGSÅ: Slik kan du spare penger på frisørtimen

- Dette bygger videre på en trend som har vart i en god stund nå, nemlig at kunder er veldig opptatt av at håret skal være så sunt som overhodet mulig, sier Hesla Breie og fortsetter:

- Dette ser vi også når det kommer til kjøp av produkter da vi selger mer av pleieprodukter enn stylingprodukter for tiden, sier frisøren og legger til at olaplex er den mest populære!

Når det kommer til farge sier Hesla Breie at mange velger å gå bort fra de kalde fargene, og heller mer mot de naturlige eller de varme.

- Dette kan være sjokoladefargede balayager eller lysere balayager som har en tone av rosé, fersken eller champagne. Dette er farger som har en blanding mellom kalde og varme reflekser. Dette er også veldig typisk for høstsesongen, at kunder ønsker saftigere farger som spiller bedre sammen med høstgarderoben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer