Dressjakke

3 gode grunner til å gå for en dressjakke nå

Slik styler du det tidløse plagget.

DRESSJAKKEN: STYLEmag-blogger og frontfigur Darja Barannik har stylet dressjakken sin med en krage som hun her bruker som et belte. Med jakken bruker hun et par lekre bukser. Du kan finne et par som disse lenger nede i saken, sammen med mange forskjellige måter å style dressjakken på! Foto: Darjabarannik.com, Produsentene
DRESSJAKKEN: STYLEmag-blogger og frontfigur Darja Barannik har stylet dressjakken sin med en krage som hun her bruker som et belte. Med jakken bruker hun et par lekre bukser. Du kan finne et par som disse lenger nede i saken, sammen med mange forskjellige måter å style dressjakken på! Foto: Darjabarannik.com, Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Noen ganger må det til litt overbevisning til før du går til innkjøp av et nytt plagg. 

Og det er fullt forståelig, for det beste er jo når de finnes noen skikkelig gode grunner til at dette er noe du bør kjøpe deg akkurat nå.

Dressjakken er absolutt noe som bør henge i klesskapet ditt, og vi forklarer deg hvorfor den bør gjøre det.

LES OGSÅ: Plaggene alle kvinner bør ha

1. Den kan styles på så mange måter

Dressjakken kan brukes til jeans, skjørt, kjoler, dressbuksen selvfølgelig, og til og med shorts når den tid kommer.

Jakken kommer i flere farger, fasonger og mønster, så her er det bare å leke seg litt. Ønsker du å sprite opp en enkel, svart kjole kan en dressjakke i en sprek farge være svaret. 

For en skikkelig sexy look kan du kombinere dressjakken med en lekker bh med noen spennende detaljer. Knepp opp jakken og la litt av undertøyet synes. 

Hvis du syns dressjakken gir deg for lite form til de ulike antrekkene kan du bruke et belte i midjen. Dette gir antrekket en kul detalj, samt at du viser fram formene dine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer