Ankelstøvletter

3 gode grunner til å gå til innkjøp av et par ankelstøvletter - eller to!

Vi har funnet noen av våre favoritter.

Publisert
Sist oppdatert

Hvis det er en ting som bør stå klar ved inngangsdøren din hver eneste dag, er det et par ankelstøvletter. Hvorfor? Jo, det finnes det noen veldig gode grunner til.

1. De gir antrekket ditt det lille ekstra. Skoene kommer i flere farger, materialer, høyder, og med så mange kule detaljer at det med én gang vil tilføre noe spennende til antrekket ditt!

2. Du kommer opp i høyden. Men du klarer fremdeles å gå helt fint! For det er vel noe mange av oss sliter med. Det å gå på hæler en hel dag. Ankelstøvlettene har gjerne en tjukkere hæl og behøver heller ikke være så høy, så der var det problemet løst!

3. De kan brukes til alt. Ja, ALT! Til jeans, skjørt, kjoler - var ikke det alt? Akkurat nå drømmer jeg selv om et par ankelstøvletter i slangeprint. De skal jeg bruke til et par boyfriend jeans og en deilig strikkagenser. Ta en titt i bildekarusellen under og se om du finner deg noe nye favoritter!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer