Jeans

3 gode grunner til å gå til innkjøp av et par jeans nå

Eller to eller tre par...

JEANS: Et par jeans er noe alle burde ha i klesskapet sitt. De kan styles til en mer avslappet stil, men også pyntes opp slik at du er klar for fest! Foto: Abaca
JEANS: Et par jeans er noe alle burde ha i klesskapet sitt. De kan styles til en mer avslappet stil, men også pyntes opp slik at du er klar for fest! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen ganger trenger vi et par grunner til å kjøpe oss noe nytt. I denne omgang har vi tatt for oss de klassiske jeansene. Et plagg alle burde ha i skapet! Hvorfor? Her har du tre gode grunner til å gå til innkjøp av et par jeans nå:

1. De er tidløse

Mange syns nok at det er et slit å finne seg de perfekte jeansene. For det er det så absolutt! Men når du først har gjort, da kan du ha de helt til du sliter dem ut, for jeans er et tidløst plagg. Stiler som var hotte på 60- og 70-tallet er fremdeles like aktuelle i dag. Bare sjekk ut disse lekre bildene av Brigitte Bardot og Jane Birkin! Vi lar oss fremdeles inspirere av disse kule damene, og antrekkene de brukte 50 år tilbake i tid kan like fint brukes i dag! Og ja, jeansene var en stor del av antrekkene deres.

2. De kan styles til alt

Ønsker du en avslappet og kul stil, er jeansene det perfekte plagget å oppnå dette på. Sammen med en hvit t-skjorte og et par kule sneakers er du klar for det meste! Ønsker du å pynte deg, men samtidig bruke jeans (noe som er moteekspert Celine Aagaards favorittstylingmetode), er det bare å bytte ut de hverdagslige skoene med et par hæler. Bruk også gjerne en paljettopp til jeansene - det er bare så utrolig kult!

3. De kan brukes når som helst

Et par jeans trenger ikke spares til en bestemt sesong! Sommer, høst, vinter, vår - you name it - det funker! Når høsten og vinteren nærmer seg kan du finne en kul strømpebukse og bruke den under buksen! Bretter du den opp litt nederst kan det lekre mønsteret få stikke frem litt. Sjekk ut noen helt ferske jeansnyheter lengre ned i saken!

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer