Highlighter

3 highlightere norske kvinner elsker!

Flere titalls er anmeldt - her er favorittene.

Highlighteren er et genialt produkt: Med den kan du både fremheve dine beste trekk, tilføre glød og åpne opp blikket! Foto: Shutterstock / Seprimor
Highlighteren er et genialt produkt: Med den kan du både fremheve dine beste trekk, tilføre glød og åpne opp blikket! Foto: Shutterstock / Seprimor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Highlighteren er et fantastisk make up-produkt som du kan bruke for å raskt og enkelt fremheve dine beste trekk, tilføre huden glød og åpne opp blikket. Påfør produktet (i beskjedne mengder) på kinnbena, brynsbenet, nesebenet og i amorbuen og opplev hvordan ansiktet får et lite «løft». 

Fordi produktet er så populært, bugner naturlig nok markedet av ulike varianter – noen bedre enn andre, og det gjelder å finne ut hvilke som er best. På Talk About Beauty har norske kvinner anmeldt flere titalls ulike – dette er topp tre akkurat nå! 

Cindy Lou Manizer fra The Balm 
Pris: 249,-
Lover: En lyserose highlighter som også kan brukes som rouge, øyenskygge og shimmer på steder du ønsker å fremheve. Skal være fri for olje og parabener. 
Stjernerangering: 4,8/5

Alle kvinnene som har anmeldt dette produktet, har gitt den fem av fem mulige stjerner på kvalitet og flere forteller at det er den aller beste highligtheren de har prøvd. I anmeldelsene står det at den gir en vakker glød, at den er godt pigmentert og at den fint kan brukes som rouge og øyenskygge, akkurat slik produktet lover. «Et utrolig bra produkt! Passer perfekt til alle hudtoner og gir deg et friskt og glødene resultat. Anbefaler den på det sterkeste», skriver en av kvinnene, mens en annen forteller: «Kjempebra highlighter! Gir en fin glød til ansiktet og er perfekt å bruke som øyenskygge under øyenbrynet og i øyekroken».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Over 80 ansiktskremer er anmeldt – dette er topp 5! 

Bright Luminizing Highlighter fra Makeup Mekka
Pris: 59,-
Lover: En honningfarget highlighter som skal gi en naturlig glød og shimmer og som skal kunne brukes til å fremheve dine beste trekk – f.eks kinnben, overleppe, neserygg og brynsbenet. 
Stjernerangering: 4,6/5

Denne highligtheren har fått strålende anmeldelser og flere av kvinnen som har anmeldt den, skriver at den gir huden en vakker, naturlig glød, akkurat slik produkter hevder å skulle gi. I anmeldelsene står det at den sitter hele dagen og at den også fint kan brukes som øyenskygge. «Elsker denne highlighteren! Bruker den også som øyenskygge og den sitter hele dagen», skriver en fornøyd anmelder, mens en annen forteller: «Nydelig highlighter som også kan brukes som øyenskygge. Gir huden en gylden glød som varer hele dagen. Prisen er også helt innafor!»

Les alle anmeldelsene her.

LES OGSÅ: Åtte knallbra eyelinere!

Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam fra NYX
Pris: 98,-
Lover: En flytende highlighter som skal gi huden glød ved hjelp av skimrende partikler. Skal kunne påføres alene eller med annen sminke og gi en solkysset look. 
Stjernerangering: 4,6/5

Kvinnene som har anmeldt denne, forteller at det er en stor favoritt og at den gir en nydelig glød til huden. I anmeldelsene står det at de både bruker den over sminke på steder som kinnben, brynsbenet og nesebenet og at de blander den med foundationen og bruker den i hele ansiktet. «Veldig fornøyd med denne! Gir en vakker glød og er drøy i bruk. Skifter mellom å blande den inn i foundation og å bruke den over make upen på kinnbena, øyenbrynsbenet, på nesen og i amorbuen. Anbefales!» , står det i en av anmeldelsene, mens en annen kvinne skriver: «Veldig fin highlight til å både ta dirkete på høypunktene i ansiktet eller blende med foundation! Legger seg pent oppå uten å forstyrre foundation under!».

Les alle anmeldelsene her

LES OGSÅ: Foundation-vinnerne norske kvinner elsker!

Saken er et redaksjonelt samarbeid med www.talkaboutbeauty.no.

Om TAB
Talk About Beauty er en norsk, uavhengig nettside hvor forbrukerne selv skriver/legger inn anmeldelser av sminke- og skjønnhetsprodukter de bruker og tester. Cirka 3600 ulike produkter er anmeldt og brukerne har lagt inn rundt 13 000 anmeldelser. Formålet med nettsiden er å gjøre det lettere for forbrukere å finne frem til de beste produktene som markedet har å tilby.

Produktene som blir omtalt på KK.no har generelt fått minst 4,3 av 5 stjerner på anmeldelsesrankingen, og produktet skal ha minst 6-8 anmeldelser fra ulike personer/testere. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer