Styling

3 inspirerende stylingmuligheter vi tar med oss fra moteuken i København

Dette skal vi prøve ut snarest!

TRENDER FRA KØBENHAVN: Det å kombinere rosa og sort, som Veronika Heilbrunner har gjort her, var blant de tre trendene som skilte seg ut under moteuken i København. Sjekk ut resten lengre ned! Foto: Abaca
TRENDER FRA KØBENHAVN: Det å kombinere rosa og sort, som Veronika Heilbrunner har gjort her, var blant de tre trendene som skilte seg ut under moteuken i København. Sjekk ut resten lengre ned! Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene er offisielt i gang, og vi kunne ikke vært mer i ekstase! I ukene framover får vi være vitne til at splitter nye kolleksjoner for våren og sommeren 2017 blir presentert, og det gjør oss rett og slett bare glade. Nå skal vi få se noe vi aldri har sett før, og det er ikke bare spennende, men også svært inspirerende! I motebransjen befinner designerne og motehus seg i fremtiden. Nå på høsten presenterer de sine vårkolleksjoner, mens på våren viser de frem kolleksjonen for høsten. Som oftest kunne vi jo ønske at vi kunne bruke antrekkene vi så på catwalken der og da, men siden det blir noen måneder til det er mulig, får vi ta inspirasjonen et annet sted.

For det er nemlig på gaten du finner noen av de mest fantastiske og inspirerende antrekkene under moteukene. Og København var intet unntak! I tillegg må vi si at vi år etter år bare forelsker oss i de danske jentene og måten de kler seg på. Men det skal også nevnes at våre norske streetstyle-damer imponerer i utlandet. I løpet av uken som har gått har motepersonligheter - som vår egne Darja Barannik, dukket opp på nettsiden til selveste Vogue! Det er utrolig stas, og det er jo selvfølgelig en grunn til det. Disse jentene leker seg frem til spennende stylingkombinasjoner, matcher farger du kanskje ikke har sett sammen før, og viser deg rett og slett hva som gjelder akkurat nå.

Vi har derfor dratt frem tre stylingtrender som bemerket seg under moteuken i København. Å bruke en topp under kjolen er ikke blant de nyeste stylingtrendene, men den er fremdeles like hot som den var for noen måneder siden. Vi la også merke til at flere av jentene gikk for sterke farger, og kombinerte gjerne disse med en annen sterk farge! I tillegg var det også en annen fargekombinasjon som vi stadig så gjennom moteuken.

Sjekk ut de tre stylingtrendene under annonsen!

1. Bruk en topp under kjolen din

Det er ikke første gang vi legger merke til denne plaggkombinasjonen, men sannheten er at vi blir ikke lei. Selv om høsten nærmer seg, skal vi så absolutt ikke legge bort sommerkjolene helt enda. Selv har jeg planer om å bruke en høyhalset genser under noen av mine. Et eksempel på dette kan du se i bildekollasjen under. 

Det du også kan se er at streetstyle-stjernen Linda Tol til og med bruker en hettegenser under den grønne skinnkjolen sin. Utradisjonelt kanskje, men veldig kult syns vi! Prøv deg fram med plaggene du har i klesskapet ditt, og vipps så sitter du igjen med flere superkule antrekk som du allerede hadde i garderoben din!

KJOLE OVER TOPP: Denne stylingtrenden blir vi absolutt ikke lei! Foto: Scanpix
KJOLE OVER TOPP: Denne stylingtrenden blir vi absolutt ikke lei! Foto: Scanpix Vis mer

2. Sterke farger

At vi nordmenn er dårlige til å bruke farger, er ingen hemmelighet. Nå skal jeg ikke sette alle i samme bås, men vi er svært glade i våre hvite, sorte og gråe plagg. Det er i hvert fall jeg! Hver eneste dag tror jeg at jeg sier det meg selv at jeg må bli flinkere på å bruke fargerike plagg. Selv føler jeg at det har blitt mye bedre, og det som gjenstår nå er å kombinere farger på en artig måte.

Under moteuken i København så vi at tre av våre norske motepersonligheter, Janka Polliani, Tine Andrea og Annabel Rosendahl hadde gjort nettopp dette. Polliani hadde på seg en av årets trendkjoler fra det ukrainske merket Vita Kin - og vi elsker den røde mot det blå. I tillegg har hun løftet antrekket enda et hakk med en rosa veske og et par iøynefallende øredobber og sko! Tina Andrea ser smashing ut i denne blå dressen, og Annabel Rosendahl viser hvordan du kan kombinere farger på en kreativ og morsom måte.

STERKE FARGER: Janka Polliani, Tine Andrea og Annabel Rosendahl spriter opp Københavns gater i disse fargesterke antrekkene. Foto: Scanpix
STERKE FARGER: Janka Polliani, Tine Andrea og Annabel Rosendahl spriter opp Københavns gater i disse fargesterke antrekkene. Foto: Scanpix Vis mer

3. Sort + rosa = perfekt match!

Rosafargen kan fort bli litt for sukkersøt for mange, meg selv inkludert. Men samtidig så er det veldig fin! Det var det tydeligvis flere i København som syns også. Her så vi nemlig at flere kombinerte den søte fargen med noe røft og sort, og skapte dermed en fin balanse i antrekket. 

Pernille Teisbæk hadde funnet frem sin rosa collegegenser og kombinert den med et sort lakkskjørt, en stripete dressjakke og en rosa veske. Er dette en stylingmåte du kommer til teste ut? Det skal vi!

ROSA MED SORT: Så enkelt og så kult! Foto: Scanpix
ROSA MED SORT: Så enkelt og så kult! Foto: Scanpix Vis mer

Vi gjør oppmerksom på at Darja Barannik er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer