Amal Clooney

3 jobbantrekk inspirert av Amal Clooney (37)

Går du for dressen, kjolen eller det matchende settet?

STILSIKRE AMAL CLOONEY: 37-åringen som kapret George Clooneys hjerte har imponert med sin klassiske, elegante jobbstil. Vi har latt oss inspirere av advokaten og satt sammen tre ulike antrekk til deg. Foto: Scanpix
STILSIKRE AMAL CLOONEY: 37-åringen som kapret George Clooneys hjerte har imponert med sin klassiske, elegante jobbstil. Vi har latt oss inspirere av advokaten og satt sammen tre ulike antrekk til deg. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Da det ble kjent at skuespiller George Clooney (54) endelig hadde funnet sin utkårede, var det mange kvinnehjerter verden over som ble knust.

Kjekkasen giftet seg nemlig med den britisk-libanesiske advokaten Amal Clooney (37) (tidligere Amal Alamuddin) i 2014. Siden har skuespilleren stått litt i skyggen av sin smellvakre advokatkone, som gang på gang imponerer med sine stilsikre antrekk.

Vi har funnet tre forskjellige antrekk som er inspirert av Amal Clooneys jobbstil.

Se hvordan 37-åringen kler seg til hverdags, og finn ditt favorittantrekk.

LES OGSÅ: Hertuginne Kate (33) strålte i sexy blonder

Matchende sett

Matchende sett er fremdeles trendy. Her har vi gått for et helhvitt sett med interessante detaljer både på overdelen og underdelen. Fargene henter vi inn i veske og sko. Men, vi elsker også antrekk med print, så let gjerne etter sett hvor mønsteret står i fokus. 

Under har vi funnet noen forslag. Går du for helhvitt eller print?

LES OGSÅ: Denne fargen er supertrendy nå

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer