Artikkelen kan inneholde annonselenker

3 «må ha» produkter for alle med tørr hud

En effektiv rutine for alle med tørr hud.

TØRR HUD: Å tilføre huden godt med fukt i løpet av natten gjør tørr hud mer motstandsdyktig. FOTO: Helt Krem
TØRR HUD: Å tilføre huden godt med fukt i løpet av natten gjør tørr hud mer motstandsdyktig. FOTO: Helt Krem Vis mer
Publisert

Om du er av dem som kjenner på tørr og stram hud bare timer etter å ha påført dagkrem om morgenen, så er denne saken for deg.Noen har naturlig tørr hud, mens andre får tørrere hud på vinteren. Rett og slett fordi lufta er tørr og i tillegg kan «stjele» fuktighet fra ansiktet, som gjør huden ennå tørrere.

Måten å unngå dette på er en sterk hudbarriere. Dette får man ved å bruke produkter som beskytter og hjelper huden å holde på fukt.

En av de desidert beste produktene for å holde på fukt er Kiehl’s Facial Overnight Masque 10,5% Squalane.

Du har kanskje hørt om «slugging»? En metode som innebærer å smøre et tynt lag vaselin på huden for å hjelpe huden å holde på fuktighet. Dette kan gjøres litt mindre klissete med denne masken. Den inneholder 10,5% squalane, en olje som passer for alle hudtyper. Den smøres på på kvelden, etter rens og eventuelt fuktighetskrem. Konsistensen på dette produktet er helt hard, så den må varmes opp mellom hendene og smøres deretter på huden. Den synker inn i huden og morgenen etter våkner man med glødende, myk og fuktet hud.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer