Victorias Secret

3 motenyheter du bare MÅ få med deg

Victoria's Secret lanserer årets underholdere, Vogue avslører neste års tema for Met-gallaen og Tyra Banks slutter i Top Model USA.

VICTORIAS SECRET FEIRER 20 ÅR: Undertøysmerket avslører hvem som skal opptre på sitt store jubileum i desember. Tyra Banks slipper en sjokkerende Top Model-nyhet og neste års Met-galla-tema er avslørt. Les om alle nyhetene i saken! Foto: Pa Photos
VICTORIAS SECRET FEIRER 20 ÅR: Undertøysmerket avslører hvem som skal opptre på sitt store jubileum i desember. Tyra Banks slipper en sjokkerende Top Model-nyhet og neste års Met-galla-tema er avslørt. Les om alle nyhetene i saken! Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Etter noen svært travle moteuker, er det på tide å sette seg ned og se hva som har skjedd.

Innimellom noen av de største visningene, som Chanels flyplass, Diors blomsterpalass og Burberrys røffe og sexy show, har et par store nyheter blitt avslørt.

Blant årets store begivenheter tar moteukene selvfølgelig stor plass. Men det er et arrangement hvor noen av verdens største kjendiser samler seg på den røde løperen for å vise seg selv og de mest utrolige kreasjonene frem.

Hvert år holdes den store Met-gallaen i New York, og hvert år er det et nytt tema. 

RIHANNA VEKTE OPPSIKT: Kjolen til sangstjernen ble blant annet assosiert med en omelett under fjorårets Met-galla. Foto: Ap
RIHANNA VEKTE OPPSIKT: Kjolen til sangstjernen ble blant annet assosiert med en omelett under fjorårets Met-galla. Foto: Ap Vis mer

KIM KARDASHIAN I NORSK DESIGN: En av verdens største kjendiser, Kim Kardashian, møtte opp i en kjole designet av norske Peter Dundas for Roberto Cavalli. Her er hun i kreasjonen på den røde løperen sammen med ektemannen Kanye West. Foto: Afp
KIM KARDASHIAN I NORSK DESIGN: En av verdens største kjendiser, Kim Kardashian, møtte opp i en kjole designet av norske Peter Dundas for Roberto Cavalli. Her er hun i kreasjonen på den røde løperen sammen med ektemannen Kanye West. Foto: Afp Vis mer

Kjendisene kler seg selvfølgelig etter dette, og det har resultert i antrekk som Lupita Nyong'os (32) 20-tallsinspirerte look, Sarah Jessica Parkers (50) budsjettvennlige antrekk med oppsiktsvekkende hatt, Madonnas (57) omdiskuterte look, og kjolene som bare tar pusten fra deg!

Tidligere har de hatt temaer som punk og superhelter, men i år har de valgt et tema som er svært aktuelt: Mote møter teknologi.

LES OGSÅ: Slik oppnår du den ultimate festlooken

Vil 3D-printe klær

Vogue.com avslører at det vil bli vist over 100 plagg under Met-gallaen i 2016. Det skal bestå av en blanding av både haute couture og ready-to-wear. Her skal også mange av plaggene være håndlaget, men flere av antrekkene vil også bli produsert gjennom svært moderne teknologi.

Det har seg faktisk sånn at noen av plaggene vil 3D-printes på gallaen! Snart kan vi vel lage våre egne designerplagg hjemme i stuen!

Da gjenstår det bare å vente til 2. mai for å se hva kjendisene finner på i år. Men før den tid er det duket for årets mest spektakulære moteshow!

LES OGSÅ: 15-åring overrasket alle på Emmy Awards

Disse opptrer på Victoria's Secret Fashion Show

I fjor satte Victoria's Secret-englene på seg vingene og fløy til London for å vise fram de siste undertøystrendene. Vanligvis holdes visningen i New York, men merket valgte å holde showet der i fjor siden de nettopp hadde åpnet en gigantisk butikk i hovedstaden.

I år returnerer de til New York for sitt 20-årsjubileum, og vi lurer spent på hva det populære undertøysmerket finner på i år. 

Hvert år presenterer de noen av de mest spektakulære showene, og hvert år opptrer noen av verdens mest kjente artister på scenen. To år på rad har Taylor Swift (25) vært en del av Victoria's Secret-showet, men ikke i år. E! News bekrefter nå at Rihanna (27) gjør comeback på catwalken etter et forrykende show i 2012.

Sammen med «Diamonds»-sangeren kommer også en som har produsert flerfoldige hits i år: The Weeknd (25). I tillegg vil også «Good for you»-sanger Selena Gomez (23) opptre på årets jubileum. 

Men det er to kjente ansikt som ikke vil ta del i showet i år. Tidligere ble det kjent at supermodellene Doutzen Kroes og Karlie Kloss velger å legge fra seg vingene og fly en annen vei. Les hvorfor her!

Ettersom Victoria's Secret feier sine 20 år lurer vi på om kanskje toppmodellene Kendall Jenner (19) og Gigi Hadid (20) vil gjøre sin debut på catwalken? Og kanskje får vi se noen av de «gamle» englene som Heidi Klum (42), Tyra Banks (41) og Naomi Campbell (45)?

Det må vi nok vente til desember for å se.

LES OGSÅ: Vil ha formfulle kvinner i Victoria's Secret

SPEKTAKULÆRT: Visningene til Victoria's Secret er alltid storslåtte. I år feirer de 20 år på catwalken og vi er spente på å se hva de finner på. Foto: Pa Photos
SPEKTAKULÆRT: Visningene til Victoria's Secret er alltid storslåtte. I år feirer de 20 år på catwalken og vi er spente på å se hva de finner på. Foto: Pa Photos Vis mer

Over for «Top Model USA»

Etter 21 sesonger med en av de mest populære konkurranse-seriene på tv, blir sesong 22 den siste for Tyra Banks og «Top Model USA». 

Denne nyheten slapp Banks selv på sin Twitter-profil med teksten:

«TYRA MAIL! Tenker at sesong 22 bør være vår siste runde. Ja, jeg tror virkelig tiden er inne.»

Ikke bare har tv-serien skapt noen svært suksessfulle modeller, men den har også vært med på å fronte overfor jenter og gutter at det er greit å være annerledes. På Instagram-profilen sin snakker Banks videre om tiden i Top Model og hva som var meningen bak showet:

«Jeg var ute etter å skape et show der perfekt er kjedelig. Så jeg håper du vil fortsette å elske fregnene dine, føflekkene dine, den store pannen din, de store øynene dine, de små øynene dine, den spisse haken din, de små puppene dine, det fyldige brystpartiet ditt, den elfenbensfargede eller ibenholtsfargede huden din (eller enhver farge imellom der) - alt det som gjør deg til, vel... deg»

LES OGSÅ: Madeline Stuart (18) har Downs syndrom og gjør suksess som modell: - Folk er negative fordi de ikke forstår

OVER FOR TYRA OG TOP MODEL: Tyra Banks har gjort stor suksess med den populære tv-serien. Nå avslører supermodellen at sesong 22 blir den siste. Foto: Ap
OVER FOR TYRA OG TOP MODEL: Tyra Banks har gjort stor suksess med den populære tv-serien. Nå avslører supermodellen at sesong 22 blir den siste. Foto: Ap Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer