Stiltips:

3 moteprofiler om sommerens trender

Dette går de for i år.

STILTIPS FRA MOTEPROFILENE: Marianne Theodorsen, Darja Barannik og Tine Andrea Lauvli Storløs satser på ruter, blazere og linskjorter denne sesongen. FOTO: Skjermdump fra Instagram / @marianne_theodorsen / @darjabarannik / @tineandreaa
STILTIPS FRA MOTEPROFILENE: Marianne Theodorsen, Darja Barannik og Tine Andrea Lauvli Storløs satser på ruter, blazere og linskjorter denne sesongen. FOTO: Skjermdump fra Instagram / @marianne_theodorsen / @darjabarannik / @tineandreaa Vis mer
Publisert

Endelig kan man begynne å gå til innkjøp av sommerklær. Årets vinter varte (altfor) lenge, og det er bare så vidt vi har fått smaken på våren. Men framover nå skal visstnok gradestokken vise ganske så hyggelige temperaturer.

Og selv om det bugner av sommernyheter i butikkene, er vi alltid på utkikk etter litt inspirasjon. Da er det mye å hente hos norske influencere som daglig inspirere hundretusener av følgere.

DARJA BARANNIK

Nylig ble Barannik kåret til en av motenorges mektigste av Melk & Honning. I tillegg deler hun daglig superlekre antrekksbilder med sine 125 000 følgere på Instagram. I det siste er det spesielt ett plagg som har blitt blant Baranniks favoritter.

- Blazeren redder meg i enhver kleskrise, derfor var det en glede og se ulike varianter på catwalken denne sesongen. Blazeren er et tidløst plagg som jeg tør påstå aldri vil gå av moten. Med andre ord: en sikker investering (nå og for alltid). Denne sesongen varierer snitt, form og fargene på blazeren, men fellesnevneren er at den har iøynefallende detaljer. Jeg takker gledelig ja til en variant fra Celine sin vårkolleksjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer