Stiltips

3 stylister om sommerens trender

Hva er det vi bør skaffe oss i sommer?

STILTIPS: Skal du på shopping, men vet ikke helt hva du skal kjøpe? Få stylistenes beste tips her! Foto: SipaUSA
STILTIPS: Skal du på shopping, men vet ikke helt hva du skal kjøpe? Få stylistenes beste tips her! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det bare jeg som har så sykt lyst til å shoppe, men vet ikke helt hva jeg skal se etter? Ja, man kan jo alltids gå inn i x antall butikker uten en plan, men det hele blir kanskje en litt mer «smooth» prosess om man har det. 

Derfor har jeg snakket med tre superdyktige stylister som deler sine tanker om hva sesongens trendplagg er, hva vi bør skaffe oss i sommer og hvorfor! Så blir det spennende å se om de tenker likt eller har helt forskjellige meninger om hva som er hot nå. For det er jo det som er så bra! Det finnes så mange forskjellige, kule stiler. Psst: Er Gigi Hadid inne på et stilskifte?

- Sommergarderoben min er ganske lik fra år til år, og jeg lever i avkuttede denimshorts og t-skjorter. Den hvite sommerkjolen er også en stor favoritt og jeg har flere jeg bruker år etter år. Jeg elsker også blomsterprintet som det er mye av denne sesongen, sier kjendisstylist og blogger Line Langmo (husk å sjekke ut det superlekre hjemmet hennes her!). 

Line tipser blant annet om å style t-skjorten under stroppesingleter - eller kjoler for den saks skyld. For akkurat en lekker slip-kjole er også noe stylist Afaf Ali ville ha satset på i sommer.

- Det er virkelig verdt å investere i den perfekte slip-kjolen, sier Ali.

I tillegg sverger Afaf til et par Levisbukser og spisse mules. Dette kommer hun til å style med en hvit skjorte.

- Enkelt, klassisk og sommerlig!

STYLISTENE: Afaf Ali, Cornelia Brunasso og Line Langmo.
STYLISTENE: Afaf Ali, Cornelia Brunasso og Line Langmo. Vis mer

Bli inspirert

Og når vi er inne på skjorten som Afaf tipser om: Dette er noe vi har sett mye av denne sesongen. Stylist Cornelia Brunasso nevner blant annet at de kommer i mange kule snitt, med sløyfedetaljer, knyting i livet, store v-halser, og ikke minst i fine farger.

- Dette klassiske plagget med en ny vri kan brukes til alle anledninger. Denne sesongen er det ekstra fint å vise fram kragebein og skuldre - så her er det bare å bade i et hav av kule skjorter. Samtidig er det veldig lett å style en skjorte - for eksempel med jeans, skjørt eller en kul bukse.

Både Brunasso og Langmo er enige om at rysjer og volanger er noe du bør se etter i butikkene nå. Ifølge Brunasso er det både feminint og trendy og det finnes noe for alle. For å toppe det hele, tipser Line Langmo om å se etter statementøredobber, men dette er likevel ikke det hun mener du bør se etter først:

- Eier du ikke en blomstrete sommerkjole med halvlange ermer og omslagsskjæring, er dette en veldig god investering da dette er en modell som kler de fleste kroppsfasonger. Men personlig er min favorittinvestering denne sommeren en pen, og gjerne fargerik, badedrakt som kan brukes både på stranden som til en lunsj, med de avkuttede denimshortsene, eller til kvelds med skjørt eller vide bukser, sier Langmo.

Til slutt er det bare å gjøre som Cornelia Brunasso, så er du klar for både strand og fest:

- Et par kule solbriller og en panamahatt hever alltid et antrekk og ser superfresht ut! Samtidig beskytter det deg også mot solen, tipser hun.

Kort fortalt; stylistene tipser deg om følgende plagg til sommeren:

 • Denimshorts
 • Enkel, hvit t-skjorte (sjekk ut noen av disse kule logovariantene også)
 • Se etter plagg med blomsterprint
 • Slip-kjoler
 • Jeans
 • Mules
 • Skjorter i alle mulige former og farger
 • Rysjer og volanger er trendy detaljer
 • Statementøredobber
 • Omslagskjoler
 • Badedrakt(er)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer