Stiltips

3 stylister om sommerens trender

Hva er det vi bør skaffe oss i sommer?

STILTIPS: Skal du på shopping, men vet ikke helt hva du skal kjøpe? Få stylistenes beste tips her! Foto: SipaUSA
STILTIPS: Skal du på shopping, men vet ikke helt hva du skal kjøpe? Få stylistenes beste tips her! Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det bare jeg som har så sykt lyst til å shoppe, men vet ikke helt hva jeg skal se etter? Ja, man kan jo alltids gå inn i x antall butikker uten en plan, men det hele blir kanskje en litt mer «smooth» prosess om man har det. 

Derfor har jeg snakket med tre superdyktige stylister som deler sine tanker om hva sesongens trendplagg er, hva vi bør skaffe oss i sommer og hvorfor! Så blir det spennende å se om de tenker likt eller har helt forskjellige meninger om hva som er hot nå. For det er jo det som er så bra! Det finnes så mange forskjellige, kule stiler. Psst: Er Gigi Hadid inne på et stilskifte?

- Sommergarderoben min er ganske lik fra år til år, og jeg lever i avkuttede denimshorts og t-skjorter. Den hvite sommerkjolen er også en stor favoritt og jeg har flere jeg bruker år etter år. Jeg elsker også blomsterprintet som det er mye av denne sesongen, sier kjendisstylist og blogger Line Langmo (husk å sjekke ut det superlekre hjemmet hennes her!). 

Line tipser blant annet om å style t-skjorten under stroppesingleter - eller kjoler for den saks skyld. For akkurat en lekker slip-kjole er også noe stylist Afaf Ali ville ha satset på i sommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer