Trend:

3 tilbehør til håret som er i vinden nå

Kaster du deg på 90-tallsbølgen?

TRENDY: It-jentene Amina Muaddi, Chiara Capitani, Giorgia Tordini og Diletta Bonaiuti har alle falt for comebacket til scrunchie-en. FOTO: Skjermdump fra Instagram / @dilettabonaiuti
TRENDY: It-jentene Amina Muaddi, Chiara Capitani, Giorgia Tordini og Diletta Bonaiuti har alle falt for comebacket til scrunchie-en. FOTO: Skjermdump fra Instagram / @dilettabonaiuti Vis mer
Publisert

Du husker kanskje scenen i Sex and the City hvor Carrie Bradshaw sier til typen hun dater, Jack Berger, at ingen kvinne bruker en scrunchie i offentligheten?

Du vet, den store, fluffy strikken man så så mye av på 90-tallet? Vel, ting har forandret seg siden den uttalelsen. Nå er det nemlig scrunchie-er å se overalt!

BALENCIAGA: Motehuset tror på 90-tallstrenden med scrunchie og stylet derfor modellene sine med det. Foto: Skjermdump fra Instagram / @balenciaga
BALENCIAGA: Motehuset tror på 90-tallstrenden med scrunchie og stylet derfor modellene sine med det. Foto: Skjermdump fra Instagram / @balenciaga Vis mer

Motehus som Balenciaga og Mansur Gavriel har begge stylet modellene sine på catwalken med den store strikken det siste året. Heldigvis er ikke dette en look som er så dyr å kopiere.

Balenciagas scrunchie koster nemlig 1500 kroner, men klikker du deg inn på nettbutikken Asos eller tar deg en tur innom kjedebutikker som Bik Bok, skal jeg love deg du finner langt billigere alternativer.

Siri Myhre er frisør og eier salongen Kutt på Grünerløkka i Oslo. Hun ser at 90-tallsstilen er på vei tilbake for fult - og elsker det.

- Det er mye tilbehør som scrunchies, svettebånd og hårspenner som festes bredt ved ørene nå, har frisøren tidligere fortalt til KK.

LES OGSÅ: Siste nytt på beautyfronten: Vaginamanikyr!

Hårbøyler og hårspenner har også funnet sin plass i motebildet. Den siste tiden er det blitt ganske så trendy å prioritere annet tilbehør enn ringer, kjeder og armbånd. Men fortvil ikke - ønsker du litt «bling bling» i tilbehøret ditt er det absolutt mulighet for det.

Den norske designeren Cindy Roe har nemlig laget noen hårbøyler som raskt fikk massiv oppmerksomhet. Hårbøylene er et lite smykke i seg selv og har blitt brukt av moteprofiler som Line Langmo og Marianne Theodorsen.

LES OGSÅ: Norsk modelldebut under moteuken i Paris! Se alle høydepunktene her

Ønsker du et iøynefallende type tilbehør, er hårbøyle til Roe et godt alternativ. Men mange ønsker også å gå for noe som ikke gjør så mye ut av seg. Samtidig er det fint å tilføre det lille ekstra til antrekket, og da kan en hårspenne være svaret.

De norske streetstyle-stjernene Janka Polliani, Annabel Rosendahl og Tine Andrea Lauvli har alle slengt seg på hårspenne-trenden.

I år skal hårspennene gi et statement, så ikke vær redd for å kjøre på med perler, glitter og glam! Kombinér hårtilbehøret med enkle frisyrer som lave hestehaler eller fletter.

LES OGSÅ: Plages du også med hårvirvel? Slik håndterer du det - ja, det er mulig!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer