Fødsel

3 ting du bør ha i sykehusbagen

Kan gjøre at du føle deg hakket bedre etter fødselen.

SYKEHUSBAGEN: Det kan lønne seg å pakke i god tid, så er du sikker på at du ikke glemmer noe.  Foto: Rafael Ben-Ari - Fotolia
SYKEHUSBAGEN: Det kan lønne seg å pakke i god tid, så er du sikker på at du ikke glemmer noe. Foto: Rafael Ben-Ari - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er lite som er glamorøst med en fødsel, og det er ikke nødvendigvis dette du vil betegne som tiden du følte deg på ditt vakreste. 

Fødselen handler selvsagt om helt andre – og mye større – ting enn å føle seg fin og flott, og det viktigste er naturligvis at både barn og mor tas godt vare på og kommer gjennom det hele på best mulig vis. 

For å gjøre opplevelsen mest mulig komfortabel, er det lurt å være forberedt. En av tingene du kan gjøre, er å pakke sykehusbagen i god tid. Det anbefales at du pakker cirka tre uker før termin, siden de fleste babyer fødes i perioden mellom de to ukene før og de to ukene etter termin.  

LES OGSÅ: – De burde skamme seg

Lov å tenke litt på seg selv

Selv om det første møtet med det nye familiemedlemmet vil overskygge det meste annet med god margin, er det det ikke til å komme fra at man gjerne vil føle seg best mulig.

For en del av oss betyr det også at vi vil se best mulig ut. 

Det betyr ikke at du bør regne med å kunne bruke en time eller to på å sminke deg, fikse håret og prøve utallige antrekk. Du trenger ikke å sikte etter Kate Middleton-looken, heller. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer