Agnes Gulbrandsen

3 tips stjernefrisøren sverger til

Gevir-gründer Agnes Gulbrandsen gir deg sine hotteste triks.

HÅRKUR: -  I en travel hverdag har vi ikke tid til hårkurer som tar 20 til 30 minutter, så jeg anbefaler at man dropper balsamen og heller går til anskaffelse av en hurtigkur som kun trenger fem minutter, sier Gevir-Agnes til KK.no. Foto: NTB Scanpix
HÅRKUR: - I en travel hverdag har vi ikke tid til hårkurer som tar 20 til 30 minutter, så jeg anbefaler at man dropper balsamen og heller går til anskaffelse av en hurtigkur som kun trenger fem minutter, sier Gevir-Agnes til KK.no. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle drømmer om superfresht hår, som bare tar noen minutter å fikse grytidlig om morgenen før man skal rushe av gårde til skole, studier eller jobb. «Men det finnes jo ikke noe som heter som bare tar noen få minutter å fikse», tenker du nå. Hold deg fast: det gjør faktisk det!

KK.no tok en prat med Gevir-gründer Agnes Gulbrandsen, som avslørte hva sine hotteste hårtips er for å holde lokkene sunne, friske og freshe til enhver tid:

3 tips fra stjernefrisør Agnes Gulbrandsen

1. BRUK HÅRKUR- OFTE: Det er viktig å pøse på med hårkur. I en travel hverdag har vi ikke tid til hårkurer som tar 20 til 30 minutter, så jeg anbefaler at man dropper balsamen og heller går til anskaffelse av en hurtigkur som kun trenger fem minutter. Sjamponér håret i det du går inn i dusjen, ta i hårkuren og så såper du deg inn og gjør det andre du skal, og før du vet ordet av det har det gått fem minutter.

2. OLJE: Bruk olje i håret etter at du har vasket det, mens det fremdeles er håndkletørt. Vaskesulfat fjerner nemlig hårets natulige fettsyrer, og ettersom man tar olje i håret mens det fremdeles er vått merker man ikke at det blir fett. Det blir også anti-statisk, som jo er bra nå som vi er inne i skjerf-sesongen. Du kan også tilføre olje i håret 15 minutter før du vasker det. Det er viktig å bruke en lett oljetype. Tunge oljer får nemlig håret til å virke fett. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer