Agnes Gulbrandsen

3 tips stjernefrisøren sverger til

Gevir-gründer Agnes Gulbrandsen gir deg sine hotteste triks.

HÅRKUR: -  I en travel hverdag har vi ikke tid til hårkurer som tar 20 til 30 minutter, så jeg anbefaler at man dropper balsamen og heller går til anskaffelse av en hurtigkur som kun trenger fem minutter, sier Gevir-Agnes til KK.no. Foto: NTB Scanpix
HÅRKUR: - I en travel hverdag har vi ikke tid til hårkurer som tar 20 til 30 minutter, så jeg anbefaler at man dropper balsamen og heller går til anskaffelse av en hurtigkur som kun trenger fem minutter, sier Gevir-Agnes til KK.no. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle drømmer om superfresht hår, som bare tar noen minutter å fikse grytidlig om morgenen før man skal rushe av gårde til skole, studier eller jobb. «Men det finnes jo ikke noe som heter som bare tar noen få minutter å fikse», tenker du nå. Hold deg fast: det gjør faktisk det!

KK.no tok en prat med Gevir-gründer Agnes Gulbrandsen, som avslørte hva sine hotteste hårtips er for å holde lokkene sunne, friske og freshe til enhver tid:

3 tips fra stjernefrisør Agnes Gulbrandsen

1. BRUK HÅRKUR- OFTE: Det er viktig å pøse på med hårkur. I en travel hverdag har vi ikke tid til hårkurer som tar 20 til 30 minutter, så jeg anbefaler at man dropper balsamen og heller går til anskaffelse av en hurtigkur som kun trenger fem minutter. Sjamponér håret i det du går inn i dusjen, ta i hårkuren og så såper du deg inn og gjør det andre du skal, og før du vet ordet av det har det gått fem minutter.

EKSPERTEN: Agnes Gulbrandsen driver den kjente frisørsalongen Gevir, som har lokaler både på Grünerløkka og Eger i Oslo. Foto: Privat
EKSPERTEN: Agnes Gulbrandsen driver den kjente frisørsalongen Gevir, som har lokaler både på Grünerløkka og Eger i Oslo. Foto: Privat Vis mer

2. OLJEBruk olje i håret etter at du har vasket det, mens det fremdeles er håndkletørt. Vaskesulfat fjerner nemlig hårets natulige fettsyrer, og ettersom man tar olje i håret mens det fremdeles er vått merker man ikke at det blir fett. Det blir også anti-statisk, som jo er bra nå som vi er inne i skjerf-sesongen. Du kan også tilføre olje i håret 15 minutter før du vasker det. Det er viktig å bruke en lett oljetype. Tunge oljer får nemlig håret til å virke fett. 

3. SOV MED MASKE: En ny trend er å bruke beauty sleep-maske, en ansiktsmaske du altså bruker mens du sover. Det samme kan du gjøre med håret. En hårkur eller hårmaske har som nevnt virketid på mellom 20 og 30 minutter, men for at du skal ha mulighet til å gjennomføre det i en ellers så hektisk hverdag kan du like gjerne sove med den, og så skylle den ut dagen etter.

Dette bør du gå for i 2016

Hårkur- og oljetipsene er ikke de eneste Gevir-Agnes har på innerlomma - til KK.no forteller hun også hvordan du burde style håret og hvem du burde la deg inspirere av i 2016:

- Det er ikke én spesifikk hårsveis jeg foreløpig kan peke ut som er vårens hotteste look, men på visninger som har vært på catwalken for denne sesongen ser vi at stramme frisyrer med hestehale, knuter i nakken og feminine fletter går igjen. Også enkle oppsetninger.

- Kreativitet, sunnhet og variasjon er stikkord å forholde seg til i 2016. Håret skal se hjemmefrisert ut i looken, og spenner, klyper, hårbånd og strass er det mye av denne sesongen. Dette går igjen hos blant andre Marc Jacobs og Alberta Ferretti, sier Agnes til KK.no.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer