Mote:

3 trender fra New York Fashion Week

Er du klar for hekling, hodeplagg og batikk?

NEW YORK FASHION WEEK: Designerne har vist sine kolleksjoner og vi har funnet tre nye trender. Foto: Scanpix
NEW YORK FASHION WEEK: Designerne har vist sine kolleksjoner og vi har funnet tre nye trender. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

New York Fashion Week er forbi og som alltid tenker mange av designerne likt når det kommer til trender for den neste sesongen. Men også flere av dem har troen på trender vi allerede har sett i år, som dresser og sterke fargekombinasjoner.

Det har gjort at vi har ventet på noe nytt. Nei, det er ikke så lett å finne på noe helt nytt som samtidig kommer til å fungere kommersielt, men vi kunne skimte et par trender som skiller seg litt ut under New York Fashion Week.

HEKLING

Strikking er fortsatt superpopulært, men nå ser det ut til at designerne ønsker å utforske håndverkskunnskapene litt til. Flere av dem viste nemlig heklede plagg under moteuken i «The Big Apple». Vi snakker alt fra kardiganer til skjørt og i alle former og farger.

LES OGSÅ: Disse motenyhetene må du få med deg

HODEPLAGG

Marc Jacobs og Tom Ford viste to vidt forskjellige kolleksjoner, men begge hadde valgt å style flere av antrekkene sine med hodeplagg. Vi så alt fra silkeskjerf til strikkede luer på modellene, og selvfølgelig var den trendy turbanen inkludert i flere kolleksjoner, som for eksempel hos Michael Kors.

BATIKK

Før sommeren så vi skuespiller Laura Harrier i et batikk-antrekk som fikk oss helt hekta på det! Nå ser det ut til at designerne også har falt for mønsteret. Kjente navn som Prabal Gurung og Tome hadde tatt i bruk batikk på hver sin måte, men begge to har tydeligvis stor tro på sterke fargekombinasjoner.

LES OGSÅ: Derfor er Ernestine Stollberg (95) vår nye favorittdame!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer