Trender:

3 trender vi ikke vil se igjen

Er du enig?

TRENDER: Du har sikkert ryddet i klesskapet en gang og funnet flere ting du ikke har brukt på en stund? Vi har listet opp tre trender vi en gang hadde i skapet vårt som vi håper ikke gjør et comeback! Foto: Scanpix
TRENDER: Du har sikkert ryddet i klesskapet en gang og funnet flere ting du ikke har brukt på en stund? Vi har listet opp tre trender vi en gang hadde i skapet vårt som vi håper ikke gjør et comeback! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Trender kommer og går. Da slengbuksen kom tilbake i motebildet ble jeg helt sjokkert. Jeg hadde jo nemlig sverget «back in the days» at jeg ALDRI skulle ha på meg det igjen. Det var det styggeste jeg visste om, men plutselig så sto jeg der. I prøverommet med x-antall slengbukser. Psst: Hvor slengen starter på buksa har mye å si for figuren din!

Plagget jeg hadde sverget jeg aldri skulle like igjen, begynte å bli mer og mer interessant. Det fikk meg til å tenke: Hvilke andre trender brukte vi SÅ mye før som ikke har gjort et comeback i motebildet? Under finner du tre trender vi helst ikke har så lyst til å se igjen. Hva mener du?

LES OGSÅ: 4 norske merker du må sjekke ut

1. Boleroen

Den korte «jakken» som kun når ned til midjen din og ofte har trekvart-lange ermer, er det nok mange av oss som har eid en gang. Selv husker jeg å ha brukt en variant på skoleballet mitt i 8. klasse. Og det er også siste gangen. Boleroen, som den du ser i bildekarusellen under, er nødvendigvis ikke grusomt stygg, men her er det heller snakk om snittet på plagget - det funker bare ikke! Vi kan så mye bedre!

Tips: Ønsker du en røffere look kan du gå for en skinnjakke, mens en blazer gjør looken strammere. Og som alltid er det SÅ mange fine høstkåper ute i butikk - ta en titt på noen av våre favoritter her.

2. Bootcut jeans med lyse partier og utsmykninger

Akkurat når disse var på sitt mest populære her til lands, husker jeg ikke, men det jeg husker er at da jeg ankom USA for å bo der hos en vertsfamilie i ett år i 2010, var det mange som fremdeles synes dette var topp. I Norge hadde vi for lengst begynt å bruke de strammere jeansene, gjerne i sort, men slik var det ikke i USA.

Disse buksene med lyse partier, gjerne foran på lårene og bak på rumpa, og utsmykninger i form av paljetter og strass, kommer ikke til å få plass i mitt klesskap med det første (antageligvis aldri). Disse detaljene fant du som oftest på lommene bak og foran. Sømmene på jeansen var også hvite, noe som bare er toppen på denne harry kransekaka.

3. Tights med blondekant og alt for kort topp over

Tights er noe mange fremdeles bruker, men kanskje da helst i forbindelse med trening. Men tightsen vi snakker om i denne omgang går nesten ned til ankelen og har en aldri så liten blondekant. Mange bruker ofte denne tightsen sammen med en stram topp som er alt for kort! Materialet til tightsen er ofte mer gjennomsiktig og dersom du velger en overdel som ikke dekker rumpa, kan det få et mindre flatterende resultat.

Her ville vi heller ha gått for et par stramme, sorte jeans. Se hvordan du kan finne de som er perfekte for deg her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer