Sko

30 boots du kan bruke til alt

Passer like godt til jeans som til kjole.

MASKULIN TREND: Årets boots skal være maskuline - helt i tråd med høstens trendmiks av feminine og røffe plagg. For mer info om priser og merke, se bildekarusell lenger nede. Foto: Collage: Produsentene
MASKULIN TREND: Årets boots skal være maskuline - helt i tråd med høstens trendmiks av feminine og røffe plagg. For mer info om priser og merke, se bildekarusell lenger nede. Foto: Collage: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
These boots are made for walking…

Ja, for ikke bare er de fine å se på, de er også komfortable - i tillegg til at de passer til så å si alt. De er like fine til et par jeans og ullgenser som til den nye høstkjolen.

Boots er med andre ord det perfekte skotøyet for høst og vinter.

Høstens trender

Høstens trendmiks av feminine og røffe plagg gjør maskulint fottøy til et av høstens store must.

Se for eksempel hvordan skuespiller Jessica Alba bruker sin Dr.Martens og armyboots.

Kjøpte du for eksempel svarte MC-boots i fjor, kan du ta dem fram igjen nå. Hot i høst er også armyboots og sko med spenner og dekorative sømmer.

Se våre 30 favoritter:


Dette bør du se etter

Et par lekre skinnboots koster gjerne noe mer, men det er verdt det. Ekte skinn puster bedre, i tillegg til at det slites finere.

Husk imidlertid å ta godt vare på skoene. Fjern flekker og skitt med en gang, bruk skokrem og impregneringsspray jevnlig.

SE OGSÅ: Nødhjelp for slitne vintersko

Når du først skal investere i et par i ekte skinn, kan det være lurt å gå for noe som kommer til å vare lenger enn ut sesongen. Gå etter noe som passer din stil, eller velg noe klassisk, som for eksempel et par enkle, ensfargede boots eller Dr.Martens.

Det kan være lurt å kjøpe sko som har rom for et par tykke sokker når vinteren kommer. Pass på at de ikke blir for trange, da luft rundt foten vil ha en varmeisolerende effekt.

Husk også å snu skoen for å sjekke sålen. Helt glatte såler uten mønster kan være noe ugreit på glatt vinterføre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer