Du trenger ikke å inngå kompromiss selv om du velger rimelig festkjole. Det finnes nemlig mange gode varianter. Sjekk bildekarusell for detaljer om kjolene. Foto: Produsentene
Du trenger ikke å inngå kompromiss selv om du velger rimelig festkjole. Det finnes nemlig mange gode varianter. Sjekk bildekarusell for detaljer om kjolene. Foto: Produsentene Vis mer

Kjoler

30 festkjoler under 500 kroner

Slik blir du party-fin på budsjett!

Publisert
Linda Vasquez

Sommeren er full av festlige begivenheter, og det kan bli kostbart å gå til anskaffelse av en kjole til hver anledning.

Heldigvis er det en drøss av fine kjoler som i tillegg har en hyggelig pris.

Viktige detaljer

Ofte er det stoffet som skiller en festkjole fra en ordinær, hverdagslig kjole. Jo tykkere og blankere stoff, jo mer pyntet blir du.

Er kjolen i bomull eller tynne, syntetiske stoffer, kan du pynte den opp med fint tilbehør. Riktig veske gir kjolen helhet, og bør gi et ekstra løft til antrekket.

Her er 10 blanke festkjoler:


LES OGSÅ:10 lekre kjoler

Mønstrete festkjoler

Mønster - om det så er asiatisk, afrikansk, dyreprint, blomstrete, psykedelisk eller metallisk, er altså i skuddet som aldri før. Og selv om det kanskje ikke føles sånn, så er dette faktisk en trend alle kan kle.

En mønstrete kjole trenger ikke mye tilbehør siden de er et smykke i seg selv. Gjør som motebransjen på CFDA Fashion Awards og la kjolen være i fokus. Perfekt for deg som ønsker å bli festens midtpunkt!

Her er 10 mønstrete festkjoler:Gjør som Kate

Verden fikk et nytt syn på prinsessekjoler etter at Kate Middleton, hertuginnen av Cambridge giftet seg med britiske Prins William i april fjor. I rekordfart ble Kate en av verdens mest ettertraktede moteikoner og hun er høyt elsket for sin sofistikerte og glamorøse stil.

Hent inspirasjon fra Kates flatterende og elegante garderobe og bli festens party-prinsesse.

Her er 10 superfeminine festkjoler:
Fasong og farge bestemmer

Har du lagt din elsk på en spesiell kjolefasong er det sannsynlig at det er fordi den fasongen er mest flatterende til deg, og at du dermed føler du deg mer vel.

For at du skal bli fornøyd med kjøpet, er et godt utgangspunkt alltid å kjøpe riktig størrelse. Selv om du gjerne vil inn i størrelse 36, så kjøp 40 om det er 40 som passer deg. Husk at en supertrang kjole ikke vil få deg til å se mindre ut. Snarere tvert i mot.

For å finne ut hvilke farger som passer til deg, ta utgangspunkt i din hud-, hår- og øyenfarge. Kontrastfarger ser ofte veldig bra ut. Har du for eksempel rødt hår, vil grønt sannsynligvis være flott på deg.

Hvis du fortsatt er usikker på hav du kler kan du enkelt finne det ut ved å se på blodårene dine på armen. Er de grønne, vil du best kle varme farger. Er de blå, vil du best kle kalde farger.LES OGSÅ: Denne bør du ha under kjolenLES OGSÅ: Endelig full klaff, Kate!

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer