Nettbutikk

30 nettbutikknyheter vi elsker

Her finner du motefavoritter fra 300 kroner og oppover!

NYE KLÆR: Vi har samlet sammen noen mote- og skjønnhetsnyheter fra nettbutikkene. Disse kan du bruke i både sommer og høst! Foto: Zuma Press
NYE KLÆR: Vi har samlet sammen noen mote- og skjønnhetsnyheter fra nettbutikkene. Disse kan du bruke i både sommer og høst! Foto: Zuma Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om vi elsker salget - virkelig, vi elsker det - har vi lengtet etter å se noen nyheter i nettbutikkene. Sommersalget har virkelig dominert dem den siste tiden, men nå ser vi at de sakte, men sikkert henter inn litt nye varer. Allerede nå ser vi en liten antydning til høstplagg, og selv om det er ganske så tidlig for noen, ser vi alltid fram til dette.

Det er noe spesielt med denne høstmoten - det er bare så bra! Er du enig? Men det er fremdeles ikke sånn at vi har hentet fram de tjukkeste kåpene og de mykeste skjerfene. Nei, vi holder oss fremdeles i sommersesongen, men har samtidig sett etter plagg du kan ta med den inn i de neste månedene. 

Under har vi samlet sammen noen nettbutikknyheter vi elsker! Det er alt ifra superfine skjørt til 299 til vesker det er en litt stivere pris på... Det er jo lov å drømme, eller hva? Her finner du alt fra mote til skjønnhet som er nytt akkurat nå!

LES OGSÅ: Bli ny: Anne-Merethe har mistet interessen for klær, men vi ga henne ny inspirasjon!
LES OGSÅ: Slik legger du en hverdagslig look med farget eyeliner
LES OGSÅ: Kjedebutikk saksøkes av både Adidas og Gucci

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer