Los Angeles

30 spørsmål til Camilla Abry

Designer og modell Camilla Abry har diskutert mote med stylisten til Angelina Jolie og vil gjerne be Snåsamannen på middag.

Publisert

Hvilken setning/ord sier du aller mest? Shitt pomfritt og jepsi pepsi blir brukt ganske mye lissåm.

Hva består din kaffe-bestilling av? Jeg har ikke blitt voksen nok til å drikke kaffe enda, så jeg bestiller kakao med krem. Jeg føler likevel det er viktig å ha like sære preferanser som dere kaffedrikkere, så kakaoen skal være ekstra varm, helst laget på ordentllig sjokolade og jeg er veldig picky på at det skal være ekte krem,- ikke noe wannabe cream in can, det er en hard nedtur.

Hvilke tre ting har du alltid i vesken din? Leatherman, skissebok og iphone. (I tillegg til ørten andre ting,- alt fra sysaker og plaster til lipgloss og Hollywood fashion tape. Man vet jo aldri hvilke situasjoner man kan finne på å havne i.)

Hvordan bestemte du deg for å bli det du er (skriv hva du er)? Designer. Det bestemte jeg meg for da jeg gikk i barnehagen. Jeg husker jeg spurte pappa hva som var jobben hans, og han svarte at han var designer og at jobben hans var å tegne. Jeg husker alt klart som dagen,- hva han sa, hvor i huset vi stod,- det var som en sjokkartet åpenbaring for en 4 åring. Jeg hadde inntil da trodd at jobb var noe kjedelige greier som voksne bare måtte gjøre,- men nå viste det seg at jeg altså kunne jobbe med det jeg elsket å gjøre,- å tegne! Hurra! Yrkesvalget ble tatt på stedet, og jeg er av samme oppfatning av jobben i dag som for 26 år siden.

Hvilket moteøyeblikk husker du aller best (eget eller andres)?
Det må nok bli åpningsfesten til Moods butikken i LA, med amerikanske Hollywoodkjendiser som zippet drinks og spiste bestemors vafler, poserte på traktoren og gikk langrenn på fake snø iført cocktail suits. Kjæresten min har tatt meg med på utrolig mange sinnsyke fashion moments med Moods, men denne kvelden er klart en av de morsomste i mitt liv. Ellers troner bursdagen til Perez Hilton også høyt på lista,- Katy Perry satte stemningen da hun ankom festen ridende på en elefant, og jeg danset med Audrina fra The Hills mens jeg hadde en dverg i Jokerkostyme på ryggen og pratet fashion med stylisten til Angelina Jolie.

Hva er det flaueste du har gått i noensinne? Jeg hadde en periode med svarte spisse cowboy boots, slengbukser, bluse med slengermer, svart heklejakke over, leopardskjerf og fløyelshatt. Jeg var 11 år og har hverken før eller senere følt meg så ufattelig fin. Men det er jo et åpenbart faktum at dette så helt hinsides stygt ut.

Når føler du deg aller finest? Når jeg er sommerbrun og sommerblid i freshe lette sommerklær, killer heels og klar for sommerfest. (her skinner det muligens igjennom at jeg er litt lei av tjukke ullstrømpebukser og grønnskjær i huden?)

SOMMERFRESH: Camilla føler seg finest om sommeren når hun er sommerfresh og sommerblid. Foto: Privat

Hva har du på deg akkurat nå? Denimskjorte fra Moods, patchwork jeans fra Cubus, chestnut fargede platåboots fra Acne og Balenciaga-inspirerte ringer fra HM.

Beskriv stilen din med fem ord? Til hverdags varierer stilen fra laidback surf chick inspirert til minimalisme med en rocka twist. Når anledningen byr seg tar jeg igjen for tapt hverdagsglam, og drar aldri på fest uten killer heels og kjole. Jeg synes det er coolt å mixe ulike tekstiler og materialer, og er veldig oppatt av detaljer og accessories.

Hvem er din favorittmodell? Akkurat nå: Cara Delevingne, hun er helt rå. All time high: Kate Moss. Personlig skulle jeg skulle gjerne sett ut som Gisele Bündchen….

Hvem er din favorittfotograf? Steven Meisel. Jeg synes også at Camilla Akrans tar utrolig vakre bilder.

Hvem er din favorittdesigner? Hvis jeg bare får nevne én må det jo bli Karl Lagerfeld,- he´s got it ALL. Amen.

Hvis du kunne byttet skap med noen, hvem ville det vært? Mandy bak bloggen Oraclefox

Du inviterer til middag, hvem er drømmegjestene? En mix av gamle og nye venner, et knippe A-kjendiser fra Hollywood og de raffeste fra verdens moteelite, samt Obama og Snåsamannen.

Hva står på ønskelisten din akkurat nå? Boyfriend jeans fra Proenza Schouler, genser fra Phillip Lim, nytt fresht undertøy og en rekke alt for dyre designer vesker. For å nevne en brøkdel.

Hvilken neglelakk har du på deg akkurat nå? Ciaté i fargen Iced Frappe 081 med Essie Matte About You top coat.

LAKK OF THE MOMENT: Camilla Abry bruker denne delikate lakken. Foto: Produsentene

Hvilket skjønnhetsprodukt kan du ikke leve uten? Ole Henriksen fresh start eye cream.

Hvilken nettside er første stopp om morgenen? Instagram! Ellers prøver jeg å holde meg oppdatert på fashion websites og blogger, men nyheter må vente til jeg er ferdig på jobb og junior er i seng.

Hvilke sanger hører du på akkurat nå? Kjæresten min er hus-DJ, så han sørger for å gi meg en variert og mye bedre musikkopplevelse enn jeg kunne funnet fram til på Spotify selv.

Hvilken tv-serie ser du på nå? Vi fikk Solsidan og dvd spiller på soverommet til jul. Nå er vi hekta, ligger i senga og ler og kjenner på at vi har sanket inn fryktelig mye voksenpoeng i det siste.

Hvilken bok leser du nå? Jeg har ikke tid til å lese bøker lenger. Mine 20 minutter til overs går nå til Solsidan. Ellers er det fashion magazines som blir prioritert.

Hvilken tv-karakter identifiserer du deg aller mest med? Dere spør så vanskelig! Jeg ser jo ikke på annet enn Solsidan, og vil helst ikke innrømme at jeg identifiserer meg med noen der… Jeg vil jo heller pimpe champis i limoen med Chuck Bass iført Balmain med Chanel over skulderen.

Hva er ditt favorittsted? LA!

Når du er der, hvilket sted/hvilken ting må du alltid besøke/gjøre? Drikke drinks ved poolen på Mondrian, spise sushi på Yamashiro mens man nyter utsikten over LA by night, people watche på Venice Beach og boardwalk, nyte solen, tusle på Fairfax fleamarket på søndagene, shop till you drop, og drikke champagne og spise vafler med gode venner fra Moods butikken på Robertson blvd. (daaamn, I miss you LA!)

FAVORITTSTED: Hvis Camilla kunne velge, ville hun aller helst vært i L.A. Foto: All Over

Hvor har du lyst til å dra på din neste ferie? Vi planlegger både NYC, LA og Biarritz. Ellers er jeg superhypp på safari i Afrika, og så vil jeg alltid tilbake til surf & chill på Bali og Hawaii….

 

Hva er det beste rådet (privat eller profesjonelt) du noengang har fått? En god gammal klisje´,- men synes det er lite som slår Carpe diem.

Hvilken egenskap er mest attraktiv i en kjæreste? Jeg synes det er veldig attraktivt med menn som brenner for noe, er engasjert og har ståpåvilje og selvtillit. Etter at jeg og samboeren min fikk barn, må jeg si at det faktum at han er en fantastisk far nå troner som en av hans aller beste egenskaper. Humor og at typen er over all GOOD GUY er jo selvfølgelig også ekstremt viktig. (nevne én ting sa du??)

Hvilken egenskap setter du mest pris på i en venn? En god venn får meg til å le, slappe av og glemme alt rundt meg, lytter og kommer med gode råd. Og så er selvfølgelig tillit viktig, å kunne stole på hverandre. Det gjelder jo alle former for forhold.

Fortell om et talent du har fra naturens side? Jeg leste at Gine Margrethe fra bloggen http://www.ginemargrethe.com kan lukke det ene øyet (da snakker vi lukke og ikke knipe), og bruker dette som sitt beste partytriks. Jeg har aldri før møtt noen andre enn meg selv som mestrer dette kunststykket, så jeg vil si at dette må være et sjeldent fint talent som muligens kun jeg og Gine Margrete deler.  Les 30 spørsmål til Gine Margrethe.

Hva fascinerer deg? Det kan være alt fra månelyset i skiløpa på nattestid til en sinnsykt fet styling i en moteserie i italienske Vogue, mennesker man møter til daglig, mennesker man ser på reise på andre siden av kloden, et sterkt fotografi eller alt det snodige min 1 år gamle sønn kan finne på.

Hvilke ord lever du etter?  Det må jo bli Carpe Diem det da!

Les 30 spørsmål til Marie Ullevoldssæter her.

Les 30 spørsmål til Line Kirkhus her.

Les 30 spørsmål til Eva Wigert Næss her.

Les 30 spørsmål til Marianne Theodorsen aka. Styledevil her.

Les 30 spørsmål til Janka Polliani her.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer