Janka Polliani

30 spørsmål til Janka Polliani

Motebloggeren intervjuet om alt mellom himmel og jord.

Janka Polliani er mamma til Little Peanut, jobber i tv-bransjen og sjarmerer bloggleserne sine med how-to-innlegg og sin bohemske og frynseelskende stil på Polliani.com.

Sammen med Faschioncherry, Lilisfashion og undertegnede er hun også en av STYLEmags bloggere.

STYLEmag stilte STYLEmag-bloggeren 30 spørsmål for å bli bedre kjent med henne.

Hvilken setning/hvilket ord sier du aller mest? Det er fryktelig irriterende, men jeg sier mye hvis du skjønner hva jeg mener (arghh).  Hva slags kaffe bestiller du? En enkel høy latte på soya. Hvilke tre ting har du alltid i vesken din? iPhone, lommebok og kamera.

Hvordan bestemte du deg for å bli det du er? Per dags dato er jeg i mammapermisjon, men når jeg skal ut i jobb igjen er det som TV-produsent. Veien har vært lang, men jeg visste tidlig at det var TV jeg ville jobbe med: jeg var 15 år gammel da jeg ringte til NRK første gangen og sa jeg ville bli programleder. Jeg har siden det vært på skjermen, jobbet som caster, reporter, regissør, redaktør og produsent. Helt enkelt elsker jeg en ny utfording og vil hele tiden utvikle meg selv.
Hvilket moteøyeblikk husker du aller best? Det første som slår meg er Liz Hurleys kjole med sikkerhetsnåler i siden - jeg husker at jeg ville være akkurat som henne (det er noen år siden altså). Også følte jeg meg veldig fin da Celine ( STYLEmags redaktør. red.anm) og jeg var på Missoni og Lindex-visningen i Stockholm i en blondekjole med peplum fra Alice & Olivia.

image: 30 spørsmål til Janka Polliani

I BLONDER: STYLEmags redaktør Celine I. Aagaard til venstre, Line Langmo, Camilla Pihl, Kathrine Sørland og Janka Polliani på Lindex og Missoni-visning i Stockholm. Foto: Celine I. Aagaard

Hva er det flaueste du har gått i noensinne? En periode i livet gikk det i afrohår og saggebukser. I ettertid er dette min flaueste periode.

Når føler du deg aller finest? Når jeg får tid til å ta meg en dusj og ordne håret mitt. Det er ikke like lett på morgenen med en liten peanut på armen. Jeg elsker å gå med høye hæler og siden jeg ikke er mer enn 165 centimeter lav føler jeg meg flott når jeg får litt høyde.

Hva har du på deg akkurat nå? Jeans fra Never denim, Uggs ( jeg bruker de som tøfler hjemme) og tee fra Alexander Wang. Håret har jeg i hestehale.

Beskriv stilen din med fem ord? Rocka, bohem, casual, schizo og maksimalistisk.
Hvem er din favorittmodell? Jeg er stor fan av Jessica Hart.

image: 30 spørsmål til Janka Polliani

JESSICA HART: Janka elsker utseendet og stilen til Jessica Hart. Her er Hart på Whitney Eve-visning i New York. Foto: Getty Images


Hvem er din favorittfotograf? Daniel Månsson, han tar helt fantastiske bilder!
Hvem er din favorittdesigner? Ingen over, ingen under Isabel Marant.

Sjekk ut STYLEmags moteredaktørs favoritter fra SS 13-visningene her!

Du inviterer til middag, hvem er drømmegjestene? Karl Lagerfeld, Kate Moss, Madonna, Oprah Winfrey, 2Pac, min kjære sønn Little Peanut og mine fine venner.

Hva står på ønskelisten din akkurat nå? Høyt på listen står en frynsejakke fra Isabel Marant. Hvilken neglelakk har du på deg akkurat nå? Jeg kjører au naturel.
Hvilket skjønnhetsprodukt kan du ikke leve uten? Edward Bess sin kremrouge og bodylotion fra Biotherm.

Hvilken nettside er første stopp om morgenen? Det er nok min egen blogg Polliani.com. Etter det går jeg igjennom listen med faste blogger som ligger på bloglovin' før jeg går på Kampanje og faste nyhetssider.

Hvilke sanger hører du på akkurat nå? Little peanut er hektet på Kallenavn med Admiral P og Flytta på dej med Alina Devecerski: da danser han og holder seg fast i bordet. Det er så gøy at musikken går i ett hjemme hos oss.

Hvilken tv-serie ser du på nå? Jeg synes det er så vanskelig å følge med på tv-serier, fordi jeg er så sykt trøtt på kvelden. Men, jeg ELSKER Jersey Shore. Ler du nå? Jeg lover, se en episode og du er hekta!

Hvilken bok leser du nå? Uff, flaut å si det, men jeg har ikke åpnet en bok for voksne etter jeg fødte Peanut, det går i eventyrbøker og babybøker om dagen.

Hvilken tv-karakter identifiserer du deg aller mest med? Å herrejemeni. Er det teit å si Sarah Jessica Parkers Carrie Bradshaw? En kreativ og rotløs dame som kunne solgt sjelen sin for et par sko.

image: 30 spørsmål til Janka Polliani

CARRIE BRADSHAW: Sarah Jessica Parker som Carrie Bradshaw. Foto: Getty Images

Hva er ditt favorittsted? Jeg giftet meg på Maldivene på en vakker strand. Vi bodde på vakre Hilton Iru Fushi i 22 dager. Og det er virkelig det vakreste stedet på jord.
Når du er der, hvilket sted/hvilken ting må du alltid besøke/gjøre? Jeg har kun vært der én gang, men skal tilbake en gang i nær fremtid. På Maldivene nyter man sol, strand, vakkert blått hav, bading og hverandre. Det er virkelig et sted å nyte med dine kjære.

Hvor har du lyst til å dra på din neste ferie? Jeg har veeldig lyst til å dra tilbake til Los Angeles, jeg bodde der i tre måneder da jeg jobbet som regissør på Norske Hollywood-fruer og VIL tilbake - om så bare for en søndag for da er favorittmarkedet mitt på Fairfax åpent.
Hva er det beste rådet (privat eller profesjonelt) du noengang har fått? Si til deg selv at du er god nok, våg å vis hvem du er og hvordan du vil ha det.

image: 30 spørsmål til Janka Polliani

POLLIANI: Janka og ektemannen lager også bohemske indianerinspirerte vesker. Foto: Polliani.com

Hvilken egenskap er mest attraktiv i en kjæreste? Ambisjoner, selvtillit og det at han er snill. Min kjære Stefan har alt det og mer til.

Hvilken egenskap setter du mest pris på i en venn? Ingenting er som en venn du kan snakke med alt om og som lytter og gir råd når du trenger det.

Fortell om et talent du har fra naturens side? Jeg er musikalsk og har stått på en scene siden jeg kunne gå.
Hva fascinerer deg? Jeg fascineres av folk som står to uker i kø for å kjøpe kinobilletter når de legges ut til salg, alle får jo billetter gjør de ikke? To uker utenfor en kino: det fascinerer og forundrer meg.
Hvilke ord lever du etter? I am drunk on dreams, doubtless, with no sense to sober up.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop