Blogg

30 spørsmål til Line Kirkhus

Stylisten og STYLEmag-bloggeren syns det er flaut å innrømme hvilke ord hun til stadighet sier.

30 spørsmål til Line Kirkhus
Publisert
Sist oppdatert

Stylist og blogger Line Kirkhus er én av to Line'er som står bak bloggen Lilisfashion.com, en av STYLEmags egne bloggere.

Vi stilte henne 30 spørsmål om blant annet mote, favorittbyer og hvilken egenskap hun setter mest pris på i en kjæreste.

Hvilken setning/ord sier du aller mest?

- Ok, dette er flaut: Herregud, OMG, Lissom, Holdt på å si, ja, sant vel. Bzzzt er en intern greie mellom meg og Line Langmo (Lines bloggekollega på Lilisfashion.com. red.anm). Alt i alt de kjipeste og mest irriterende tingene som kommer utav en menneskemunn.

Hva består din kaffe-bestilling av?

- Akkurat nå: Trippel latte på helmelk (hektiske dager!)

Hvilke tre ting har du alltid i vesken din?

- Bortsett fra nøkkel, mobil og lommebok?  Kamera, leppepomade og notatblokk..

Hvordan bestemte du deg for å bli det du er?- Jeg har alltid kjøpt utenlandske blader og var superfascinert av designere og modeller som liten.. Men jeg visste ikke hvordan eller at jeg faktisk kunne jobbe i moteblad da jeg vokste opp i Stavanger. Det var vel da pappa bodde i Paris og jeg elsket å besøke ham at jeg bestemte meg for å studere og vie livet mitt, uff det hørtes trist ut, til mote. Jeg begynte med å studere foto, så styling og journalistikk..

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer