Vibeke Klemetsen

30 spørsmål til Vibeke Klemetsen

Programleder, yogainstruktør og blogger Vibeke Klemetsen vil bytte klesskap med venninnen sin, og er fortsatt sint for at ingen avverget hennes største klesskrise.

30 spørsmål til Vibeke Klemetsen
Publisert
Sist oppdatert

Vibeke er lidenskapelig opptatt av trening, helse og yoga, en lidenskap hun ofte deler med sine lesere på bloggen sin. Hun er medeier i yoga- og treningsmerket Run & Relax, og nyeste tilskudd i STYLEmags blogger-panel!

Hvilket uttrykk sier du aller mest?

"Sjø". Skikkelig trønderuttrykk!

Hva består din kaffe-bestilling av?

Dobbel latte med lettmelk.

Hvilke tre ting har du alltid i vesken din?

Noe til å ha på leppene. Jeg er avhengig av Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden. Også har jeg lommebok og sukkerfri pastiller.

Vibeke er avhengig av å alltid ha med seg noe til å ha på leppene i vesken sin, og sverger til leppomaden fra Elizabeth Ardens Eight Hour Cream-serie. Foto: Produsentene.

Hvordan bestemte du deg for å bli det du er?

Det var vel ikke noe jeg bestemte meg for, egentlig. Veien ble til mens jeg gikk. Jeg er egentlig utdannet prosjektleder, men har jo egentlig jobbet med alt annet enn det. 

Hva er det flaueste du har gått i noensinne?

En kjole fra Leila Hafzi med verdens dypeste utrigning. Jeg var høygravid (fødte uka etter) og hadde pupper som Dolly Parton. Kjolen var mørk og lang så man så kun puppene og ikke magen. Jeg er fremdeles sint for at ingen sa ifra!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer