17. mai kjole:

34 superlekre kjoler til 17. mai

Oi, da ... Vi vil ha alle!

17. MAI-KJOLE: Vi har funnet så mange fine alternativer til deg! FOTO: NTB Scanpix
17. MAI-KJOLE: Vi har funnet så mange fine alternativer til deg! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt og mange er nok godt i gang med å planlegge dagens antrekk. For flere betyr det at bunaden må fram, skjorten må strykes og søljene må pusses, mens andre er på jakt etter den perfekte kjolen til 17. mai.

Det er nok mange som også ønsker å komme seg ut av bunaden i løpet av dagen og bytte om til noe annet, og da er en lekker sommerkjole et godt alternativ.

Psst: Her er 3 fletter du kan prøve deg på fram til 17. mai!

Vi hadde ingen problemer med å finne kjoler i år. Det bugner nemlig av så mange fine varianter i butikk nå. Det vi ser spesielt mye av er blomstrete omslagskjoler. Slik var det også i fjor, så det er ingen tvil om at denne kjoletrenden er kommet for å bli.

Det som er så deilig med den, er at den er utrolig flatterende. Omslagskjolen er verken ny eller grensesprengende i formen, men kler de aller fleste kroppsfasonger. Årets varianter kommer gjerne med rysjer, og i lengder fra mini til maxi.

Kjolene kan fint styles med noen pene sneakers for en mer avslappet look, men det er jo absolutt finest å pynte seg litt ekstra på 17. mai! Da kan et par wedges være et godt alternativ. De får deg opp i høyden, men har ikke den spisse hælen man merker så godt i løpet av dagen. Men, et par lekre hæler har aldri vært feil det heller!

Ha en super feiring!

LES OGSÅ: Her er 3 nye designsamarbeid du bør få med deg

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer