Klær

35 moteplagg til minipris

Og du kan få tak i dem uansett hvor du bor.

KUN ET TASTETRYKK UNNA: Vårgarderoben shopper du fra sofakroken. Fra venstre lyse slitte jeans (kr 300, H&M), blomstrete romantisk kjole med høyt liv (kr 300, Gina Tricot) og bukser i safarstil (kr 400, Ellos).
KUN ET TASTETRYKK UNNA: Vårgarderoben shopper du fra sofakroken. Fra venstre lyse slitte jeans (kr 300, H&M), blomstrete romantisk kjole med høyt liv (kr 300, Gina Tricot) og bukser i safarstil (kr 400, Ellos). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvorfor stresse i butikkene når du kan få hele vårgarderoben sendt til deg i posten?

På nettet kan du velge og vrake i gode tilbud i ro og mak, helt uten å måtte stå i kø.

Ulempen er selvsagt at du ikke får prøvd klærne, men de fleste nettstedene som er noe tess har gode ordninger med å bytte varer og med å sende ut andre størrelser.

 • Les også: Slik handler du klær på nettet

 • Stort utvalg til en billig penge

  Nettet er perfekt for å skaffe deg moteriktige plagg til gode priser, og det er flere gode norske sider verdt å sjekke ut.

  Ellos og La Redoute har for eksempel et stort utvalg innen klær, sko og tilbehør. Du får varene etter syv dager hos begge.

  Ellers er det mye å velge i hos kjedebutikkene H&M og Gina Tricot for tiden. De kjører også ofte salgskampanjer på enkelte plagg, og oppdaterer ofte.

  Selv om de ikke sender klærne hjem til deg, har KappAhl også en fin side som er verdt å titte på - slik at du alltid er oppdatert på hva de har i butikken.

  Vi gikk på jakt hos de største norske nettsidene - se hva vi fant:
  Vil du punge ut litt mer?

  Har du råd til litt mer enn Ellos og H&M? Nettet er et mekka for designerklær og tilbehør du aldri vil finne i norske butikker.

  På nettsider som Net-a-Porter får du kjoler fra designere som Stella McCartney, Marc by Marc Jacobs og Burberry, samt sko og vesker i drømmesjiktet.

  Hvis du liker basisplagg med god kvalitet, er også danske Musthaves noe å sjekke ut. De har klær fra de danske merkene By Malene Birger, Bruuns Bazaar og Day Birger et Mikkelsen, samt smykker fra Julie Sandau, som er inspirert av gammel Hollywood-glamour.

 • Den ultimate guiden til å gjøre kupp på nettet her!

 • Hvis du er på leting etter den ultimate designervesken, bør du dessuten sjekke ut veskefeber.no, som guider deg gjennom jungelen av tilbud.

  Overlegen klassiker uten sidestykke

  Ellers så kommer du ikke unna eBay hvis du virkelig er ute etter noe spesielt, eller vil få tak i noe du ønsker deg til en mye lavere pris enn du vil måtte gi i Norge.

  Siden er auksjonsbasert, og muligheten for å gjøre et kupp på klær, sko eller smykker er stor.
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer