Vesker:

36 av sommerens fineste vesker

Går du for en clutch, hverdagsfavoritten eller en trendy, rund variant?

VESKER: Vi har samlet opp sommerens trendvesker til deg. FOTO: NTB Scanpix
VESKER: Vi har samlet opp sommerens trendvesker til deg. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hvis du spør meg om jeg har kun en veske i min garderobe, så er svaret nei. Det er det to grunner til: 1. Det er altfor mange fine vesker der ute til å kun holde seg til en. 2: Jeg trenger forskjellige til ulike anledninger.

Og en slik anledning trenger nødvendigvis ikke å være et bryllup eller en fest, men det kan rett og slett være at visse vesker passer bedre til andre antrekk.

Men, det er noen vesker som virkelig passer til alt, og jeg anbefaler alle å kjøpe seg en klassiker du alltid kan ty til, men noen ganger er det fint å ta i bruk noe nettere eller litt større. Psst: Slik kan du oppdatere vesken din på 1-2-3!

På fest er det ofte veldig greit å ha med seg en liten clutch. Den har fint plass til lommebok, telefon og en leppestift, og blir som et lite smykke til resten av antrekket. Denne sesongen har vi også sett at flere merker satser på runde vesker.

Disse kan også egne seg til fest dersom du trenger noe med litt mer plass! Og så har du selvfølgelig hverdagsfavoritten som passer utmerket dersom du skal på en shoppingrunde, på jobb eller ut og spise middag. Hvilken veske går du for denne sommeren?

PS: Denne saken finner du også i KK 9 som er i salg fra fredag 27. april.

LES OGSÅ: 19 bluser som er verdt å ta en titt på

36 av sommerens fineste vesker
36 av sommerens fineste vesker
36 av sommerens fineste vesker
36 av sommerens fineste vesker
36 av sommerens fineste vesker
36 av sommerens fineste vesker
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer