Farsdag:

37 gaveideer til farsdagen

Disse kommer han til å elske!

FARSDAG: Vi har funnet de beste gavene til pappaen din! Foto: NTB Scanpix
FARSDAG: Vi har funnet de beste gavene til pappaen din! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

12. november er rett rundt hjørnet og det betyr bare en ting: Farsdagen er snart her! På søndag skal vi gi vår kjære pappa litt ekstra oppmerksomhet, og i tillegg til en god klem pleier vi å legge ved en liten gave.

Men det er ikke alltid så lett å finne en skikkelig bra gave til fedrene våre. Hva er det han egentlig ønsker seg? Eller, hva er det han trenger? Noen ganger ender man opp med å stå litt fast og dermed sitte igjen helt tom for gaveideer. Da er det bra at vi har funnet 37 forslag til deg!

For det finnes så utrolig mye kult i butikkene nå. Så om faren din er interessert i musikk, klær eller trenger å tilføre litt hudpleie til hverdagen sin, finner du alt her. Farsdagen er en gyllen mulighet til å gi pappa noe han kanskje ikke visste at han trengte. Som for eksempel hudkrem eller ansiktskrem?

Kanskje er faren din en sporty fyr som kunne ha trengt en ny genser til trening? Kanskje søskenflokken skal spleise på den pulsklokka han har ønsket seg en stund? For det er nemlig sånn at noen av gavene har en litt stivere pris. Men er dersom dere er flere søsken, er det en god idé å spleise! Da kan man få så mye mer. Kanskje mamma også blir med på gaven?

Ha en super farsdag!

LES OGSÅ: 4 krav du må stille vinterskoene dine

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer