Stjel stilen:

4 antrekk inspirert av Michelle Obama

Perfekte til festsesongen!

MICHELLE OBAMA: Vi har latt oss inspirere av den tidligere førstedamen. Foto: Scanpix
MICHELLE OBAMA: Vi har latt oss inspirere av den tidligere førstedamen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ett år siden Barack (57) og Michelle Obama (54) flyttet ut av Det Hvite Hus. Begge to har brukt året til å jobbene med bøkene sine. Michelle sin er allerede ute i butikk og i disse dager reiser hun rundt for å promotere boka si «Becoming».

En bok hvor hun blant annet åpner seg opp om hvordan hun og ektemannen har kjempet for å bli gravide. Les mer her.

I løpet av turneen har hun gjestet talkshowprogrammene til blant andre Ellen DeGeneres og Jimmy Kimmel, og det er ingen tvil om at publikum elsker den tidligere førstedamen.

LES OGSÅ: Michelle Obama: - Det er ingen grunn til å bekymre seg for at apokalypsen er nær

Det samme gjør vi her i KK! Ikke bare for hennes engasjement i politikken, men vi har også latt oss inspirere av alt hun har på seg.

Hun ga oss så mange fantastiske moteøyeblikk i sin tid som førstedame, og hun fortsetter å gjøre det den dag i dag. Selv om stilen hennes på mange måter er ganske så enkel, er det visse ting vi liker svært godt ved førstedamens klesvalg.

Det som kjennetegner stilen til Michelle er rene, enkle snitt, gjerne a-formede kjoler. Men hun har også vært utrolig flink til å prøve seg på litt kule detaljer som kjoler med en skulder, kjoler uten ermer, antrekk med fantastiske print, utradisjonelle fargekombinasjoner, og tatt i bruk designere du kanskje ikke har hørt om før og de som er «up-and-coming».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer