Mote:

4 fargerike Instagram-profiler

Vi elsker å scrolle oss gjennom de utallige bildene og bli inspirert.

FARGERIK MOTE: Det finnes så mange inspirerende damer på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram @prosenkilde
FARGERIK MOTE: Det finnes så mange inspirerende damer på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram @prosenkilde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av karanteneperioden var det litt deilig å gå rundt i joggedress hele tiden. Men nå begynner mange av oss å bli ganske lei det. Er det noen av dere som føler det samme?

Nå som sommeren er på vei og solen skinner mer og mer, skjer det også noe med måten vi ønsker å kle oss på. Farger, mønster og print står høyt på listen om dagen, men som alltid er det rom for litt inspirasjon.

Det finnes mange måter å sette sammen de ulike fargene og mønstrene på. Vi bruker Instagram til å lete fram noen av disse måtene.

Vi har samlet sammen noen av de mest fargerike profilene vi stadig vekk lar oss inspirere av. Så hvis du er på utkikk etter sommerlige antrekk, har du kommet til rett sted.

La deg inspirere

Victoria Saceanu
Den danske moteprofilens Instagram-konto er en ren sommerdrøm. Hun har de vakreste kjolene og styler dem på enkle og kreative måter.

Nina Sandbech
Norske Nina elsker farger og vet godt hvordan hun skal bruke dem.

Pernille Rosenkilde
Hun introduserer oss stadig vekk for kule måter å sette sammen antrekk på, men danske Pernille er også svært god på fargerikt interiør!

Nnenna Echem
Akkurat som sin influencer-kollega Nina Sandbech, er norske Nnenna Echem utrolig flink til å sette sammen ulike mønstre og farger.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer