Hår:

4 frisyrer å vurdere til neste frisørbesøk

Er du klar for en liten forandring?

NY FRISYRE: Akkurat nå står vi mellom fire forskjellige varianter. Foto: NTB
NY FRISYRE: Akkurat nå står vi mellom fire forskjellige varianter. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Her til lands er vi så heldige at vi får kjenne alle sesongene på kroppen. Vinter, vår, sommer og høst. Det er deilig, det! Og med en ny sesong kommer også det ønsket om å gjøre en liten forandring, og den forandringen kommer ofte etter en tur hos frisøren.

Det kan være alt fra en ny hårfarge til en ny lengde på håret. Under har vi hentet frem noen kjempefine frisyrer vi fant på Instagram. Kanskje finner du din neste frisyre her?

Kort & godt

Å gå fra langt til kort hår er ikke det letteste valget for alle å ta, men med rett lengde kan det bli skikkelig fint! Spør frisøren din hvilken lengde som kan passe til deg. Det har jo seg nemlig sånn at visse lengder vil passe bedre til visse ansiktsformer!

Pannelugg

Det er nok mange som blir litt skremt når de hører ordet pannelugg. Selv drar det meg rett tilbake til barndommen, og den panneluggen jeg hadde da frister ikke så veldig.

Men pannelugger kommer i forskjellige varianter, så det må selvfølgelig ikke være den som ser ut som du har satt en bolle på hodet og klippet rundt. Under ser du tre skikkelig fine pannelugger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer