NY FRISYRE: Akkurat nå står vi mellom fire forskjellige varianter. Foto: NTB Scanpix
NY FRISYRE: Akkurat nå står vi mellom fire forskjellige varianter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hår:

4 frisyrer å vurdere til neste frisørbesøk

Er du klar for en liten forandring?

Publisert

Det er nok mange som har ventet på at frisørene skal åpne opp salongene sine igjen. Og nå som vi er midt i vårsesongen og sommeren nærmer seg med stormskritt, er det mange som føler på det at det er på tide med noe nytt.

Det kan være alt fra en ny hårfarge til en ny lengde på håret. Under har vi hentet frem noen kjempefine frisyrer vi fant på Instagram. Kanskje finner du din neste frisyre her?

Kort & godt

Å gå fra langt til kort hår er ikke det letteste valget for alle å ta, men med rett lengde kan det bli skikkelig fint! Spør frisøren din hvilken lengde som kan passe til deg. Det har jo seg nemlig sånn at visse lengder vil passe bedre til visse ansiktsformer!

Pannelugg

Det er nok mange som blir litt skremt når de hører ordet pannelugg. Selv drar det meg rett tilbake til barndommen, og den panneluggen jeg hadde da frister ikke så veldig.

Men pannelugger kommer i forskjellige varianter, så det må selvfølgelig ikke være den som ser ut som du har satt en bolle på hodet og klippet rundt. Under ser du tre skikkelig fine pannelugger.

Den ene er litt tettere, den andre er en såkalt gardin-pannelugg, mens den siste er mer avslappet og tilfeldig. Det kan være lurt å spørre frisøren din hvilken variant som kunne passet best til ditt ansikt!

Mørke toner

Flere velger å farge håret lysere når våren og sommeren melder sin ankomst, men det er ganske så fint med mørkt hår og solkysset hud også. Vi blir bare enda mer overbevist om at dette er neste hårfarge når vi ser disse bildene:

Gyldne tider

Lenge har kalde toner til håret vært det mange har spurt om når de drar til frisøren. Og selv om vi ikke kommer til å legge vekk de kalde tonene helt ennå, så har vi virkelig fått øynene opp for hår med gyldne nyanser.

Under ser du både blondt hår med disse gyldne tonene, men også brunt hår som har fått et løft med lysere partier.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer