Style jeans:

4 måter å bruke jeans på

La deg inspirere av disse kule damene!

HVORDAN BRUKE JEANS: Vi viser deg noen superfine måter å gjøre det på! Foto: NTB Scanpix
HVORDAN BRUKE JEANS: Vi viser deg noen superfine måter å gjøre det på! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi elsker jeans og har gjerne flere par i klesskapet. Ikke bare i ulike farger, men i ulike lengder og passformer. Og selv om alt ligger til rette for å sette sammen en rekke kule antrekk, er det ikke alltid inspirasjonen er på topp.

Derfor har vi hentet inspirasjon fra gaten under moteukene. Kanskje du kan prøve noen av disse kombinasjonene den kommende uken?

Med baseplagg

Skulle du være i tvil om hva du skal ha på deg en dag, kan du alltid ty til baseplaggene dine. Dette er plagg som danner den perfekte basen for et klesskapet, og består blant annet av en blazer, hvit t-skjorte og en klassisk genser.

Under ser du hvordan du kan bruke jeans sammen med disse tre plaggene. Dette er antrekk som kan fungere flott både på jobb og til andre hyggelige begivenheter.

Tips! Se hvordan den norske moteprofilen Marianne Theodorsen spriter opp sitt antrekk med sko i ulike farger!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Med kjole

Dette er en super måte å ta i bruk sommergarderoben på vinteren. Selv om bildene under ikke gir fra seg en vinterfølelse, er det kun enkle grep som skal til for å gjøre det til et fullverdig vinterantrekk.

Bytt ut sandalene med et par lekre boots og topp det hele med en kåpe. Prøv også å ta i bruk en genser under kjolen! Når det nærmer seg vår kan du teste ut antrekkene du ser under.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kontraster

Jeans anses som et hverdagslig plagg, men vi elsker å bruke det til fest! Ofte er det bare et par høye hæler som skal til, men noen ganger kan man ta det ett steg lengre.

Under ser du hvordan Miroslava Duma har hentet frem en paljettopp fra klesskapet og kombinert den med jeans og sneakers! Dette skaper en utrolig kul kontrast i antrekket, og gjør at det fint kan brukes til både hverdag og fest.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

Behagelig

Også dette antrekket skaper litt kontraster. Den store, tunge kardiganen sammen med jeans og en stripete t-skjorte gir deg lag på lag-looken, som igjen gjør det enkelt å skape ulike antrekk.

Ta av kardiganen og du har en enklere look med skjorte og jeans. Kardiganen kan også brukes som en overdel. Fest den med et belte eller en stor nål!

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer