Norsk design:

4 norske merker du må sjekke ut

Disse fortjener en liten shoutout!

NORSK DESIGN: Skoene fra Since Oslo er blant de fire norske merkene vi mener du bør ta en titt på! Foto: Since Oslo
NORSK DESIGN: Skoene fra Since Oslo er blant de fire norske merkene vi mener du bør ta en titt på! Foto: Since Oslo Vis mer
Publisert

Nye, norske merker forsvinner fort i et hav av velkjente kjedebutikker og luksuriøse motehus. Men sannheten er at vi faktisk har ganske mange kule brands her til lands, og under har vi listet opp fire av våre favoritter. Her har du enkle plagg med lekre detaljer, behagelige og elegante reiseantrekk, kule og komfortable sko, og øredobber som setter prikken over i'en. Her er fire norske merker du må sjekke ut:

MOIRE

Moire ble grunnlagt i 2016 av designerne Charlotte Fische og Linn Brevik-Riberio. Klærne til Moire er enkle, men i gode kvaliteter, med interessante detaljer og snitt. Merket var også en av finalistene i årets Bik Bok Runway Awards under den norske moteuken Oslo Runway.

LES OGSÅ: Chanel bygde et fossefall inne i Grand Palais

APHRU

Anita Godell startet Aphru fordi hun følte hun manglet fine, men komfortable plagg i garderoben sin - spesielt når hun er ute og reiser. Klærne produseres i Milano i Italia får kombinere italiensk håndverk med skandinavisk design.

LES OGSÅ: Balenciaga presenterte Crocs-samarbeid (du har nok ikke sett lignende før!)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer