Inspirasjon:

4 november-antrekk vi har funnet på Instagram

Vi trenger all inspirasjonen vi kan få!

HØSTMOTE: På Instagram finner du tusenvis av bloggere som daglig deler fantastiske antrekk vi lar oss inspirere av. Foto: Scanpix
HØSTMOTE: På Instagram finner du tusenvis av bloggere som daglig deler fantastiske antrekk vi lar oss inspirere av. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Jeg vet ikke med dere, men idet vi flytta på klokka og været ble mørkere, mistet jeg all fantasi og lyst til å sette sammen kule antrekk. Da jeg sto opp i dag morges ble det noe så enkelt som en grå , høyhalset genser, svarte jeans og svarte boots.

Og selv om det ikke er noe feil med dette antrekket (utenom det skrikende behovet for litt farge), så kjenner jeg på behovet etter litt inspirasjon. Derfor har jeg nok en gang scrollet meg gjennom Instagram for å finne antrekk som både ser bra ut, men som også er varme og gode.

MAXISKJØRTET

Norske Nina Sandbech er blant Norges mest fargerike influensere, så dersom man er ute etter inspirasjon til et iøynefallende antrekk, er det Instagram-kontoen til Nina du bør ta en titt på.

Nylig la hun ut et bilde hvor hun har på seg en svart, høyhalset genser, kombinert med et stripete, fargerikt skjørt. Til plaggene hadde Nina valgt røde sko og strømpebukser med mønster.

En maxiskjørt, slik som Nina har på seg her, passer utmerket til sesongen vi er inne i nå. Til skjørtet kan du bruke strømpebukse i ull som holder deg varm, samt kombinere skjørtet med et par lekre boots. Topp det hele med en deilig genser som passer til og den perfekte høstkåpen!

LES OGSÅ: Tilbehøret som skal holde oss varme i vinter

MATCHENDE SETT

Når vi først er inne på fargerike Instagram-kontoer kan vi likeså godt ta en titt innom Marianne Theodorsen. Hun skuffer sjelden og serverer oss gang på gang de mest kreative og kule antrekkene.

Denne gangen har vi latt oss inspirere av den norske jentas antrekk fra reisen hennes til Troms. Hun har tatt med seg «matchende sett-trenden» inn i høsten og vi elsker den kule stilen!

Theodorsen har gått for en jakke og bukse, men du finner selvfølgelig flere varianter av matchende sett. Med et iøynefallende mønster i det matchende settet, trenger du ikke tenke så mye mer på alt annet ved antrekket. Gode sko, varmt tilbehør og en jakke du elsker gjør det hele komplett!

LES OGSÅ: 13 par sko som står høyt på vår ønskeliste

LAG PÅ LAG

Hver eneste høst og vinter sverger vi til å style antrekkene våre med lag på lag av klær. Men man trenger alltids litt ny inspirasjon til hvordan man kan gjøre det!

Den svenske bloggeren Babba C. Rivera delte nylig et bilde på Instagram hvor hun hadde tatt på seg hele fire lag med plagg! Vel, hvis du teller med skjerfet, så! Innerst hadde hun på seg en lekker, mønstrete overdel, deretter en dress i burgunder før hun toppet det hele med en rutete jakke.

Det er så mange måter å legge klærne dine i lag på lag. Du kan ha kjoler over bukser, genser med høy hals under gensere med v-hals, og selvfølgelig som Babba viser her:

STATEMENTKÅPEN

Vi fortsetter videre på Instagram-kontoene til de svenske influenserne og ender opp på herlige Hanna Steffanson! Hun har delt et bilde iført en fantastisk kåpe som er perfekt denne sesongen.

En statementkåpe, altså en kåpe som skiller seg ut og er litt av et blikkfang, vil umiddelbart sprite opp antrekket ditt. Noe som i mitt tilfelle, og mange andres vil jeg ante, passer meg helt utmerket siden mesteparten av garderoben min er svart, hvit og grå.

LES OGSÅ: Motehusene som (endelig) sier nei til pels

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer