Trender:

4 plagg som aldri ble en trend

Hvem kan vel glemme Kendall Jenners elleville shorts?

KENDALL JENNER: Modellen er ikke redd for å teste ut nye trender, men det er ikke alltid det funker ... Foto: Scanpix
KENDALL JENNER: Modellen er ikke redd for å teste ut nye trender, men det er ikke alltid det funker ... Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Støtt og stadig prøver moteprofiler og kjendiser ut rykende ferske trender, eller trender som var store «back in the days» for å prøve å gi de nytt liv.

Kendall Jenner er blant stjernene som ofte gjør dette. Vi elsker at folk prøver ut noe nytt, men det er ikke alltid det blir terningkast seks på antrekkene.

Hva slags plagg er dette?

For et par år siden møtte Kendall Jenner (23) opp i Paris iført et plagg vi ikke helt klarer å navngi. Er det en shorts? Er det en bukse?

Ved første øyekast ser det ut som en shorts, men som du ser på bildet under har den noen ganske så uvanlige detaljer. Legg merke til remsene som henger fra shortsen og ned til anklene.

Antrekket til Jenner fikk massiv oppmerksomhet, men det ble nok ingen trend ut av dette.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Jeanstrusen

Vi holder oss i denim-land og tar en titt på en sak vi skrev her på kk.no for kun noen måneder siden.

Merket Y/Project står nemlig bak denimplagget som har fått navnet «janties», altså en kombinasjon av «jeans» og «panties» (truser). «Janties» var en del av deres kolleksjon for våren 2019, og ifølge Refinery29 skal søkeplattformen Lyst har utnevnt plagget som en hot festival-trend i år.

Foto: Y/Project
Foto: Y/Project Vis mer

Evening Standard kunne på det tidspunktet melde at søket etter jeanstruser har økt med 2250 prosent. Kanskje ikke så rart siden plagget er ganske så iøynefallende. Men det som satt kronen på dette spesielle verket, er prislappen.

Skal du sikre deg et par «janties» må du nemlig ut med 315 amerikanske dollar. Altså 2680 norske kroner. Nå er det tre måneder siden saken ble publisert, og vi har ikke sett fryktelig mange jeanstruser i Karl Johan.

Foto: Y/Project
Foto: Y/Project Vis mer

Treskoen

Det er heller ikke fryktelig lenge siden vi skrev at treskoen muligens var på vei tilbake i motebildet. Det var nemlig flere moteprofiler som tok i bruk skoen under flere tilstelninger denne våren.

Vi har sett flere ta i bruk den mer klassiske treskoen, men i år har vi også blitt introdusert for noen oppdaterte varianter. Som med jeanstrusa er heller ikke dette noe vi har sett mye av på gata denne sommeren.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

Crocs

Man skulle ikke tro at noen av verdens mest kjente designerne kom til å gjøre crocs til en stor del av sine kolleksjoner. Men det har nemlig både Christopher Kane og Balenciaga gjort.

Det er nok sistnevnte som har fått mest oppmerksomhet. De gjorde nemlig et samarbeid med crocs for noen år siden, og presenterte skoen i en plattform-variant.

Skoene, som i utgangspunktet vil koste deg litt over 300 kroner, fikk en prislapp på hele 6500 kroner! Men som om ikke det var nok: Skoene ble utsolgt allerede før de kom i butikk.

Selv om flere designere hadde troen på at crocs kom til å bli en større del av hverdagen vår, har vi fremdeles ikke sett noen på kontoret iført skoene.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer