Basisplagg:

4 plagg Victoria Beckham mener du bør ha i klesskapet

La deg inspirere av designeren!

VICTORIA BECKHAM: Designeren deler hvilke plagg hun mener bør være i klesskapet ditt. Foto: Scanpix
VICTORIA BECKHAM: Designeren deler hvilke plagg hun mener bør være i klesskapet ditt. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Under London Fashion Week viste Victoria Beckham (44) frem sin nyeste kolleksjon. I den anledning stilte franske Vogue designeren noen kjappe spørsmål. Blant annet hvilke plagg du absolutt bør ha i klesskapet ditt.

- Sørg for at du alltid er komfortabel med det du har på deg og vær tro mot deg og din stil, var blant tipsene designeren delte med fansen.

1. En god dress

Når Beckham skal begynne å ramse opp sine favorittplagg i klesskapet sitt, er en god dress det første hun nevner.

Dressen er en evig klassiker, men det siste året har den virkelig kommet tilbake i trendbildet. Det som er så bra med dressen er at den kan brukes sammen, men selvfølgelig kan du dele den opp og bruke blazeren til et antrekk og buksen til et annet.

Når du skal finne deg en dress, kan det være lurt å starte med en enklere variant og deretter utforske mer med farger og mønster. Det viktigste er uansett at den passer deg perfekt!

2. Den perfekte skjorten

Den hvite skjorten blir ofte nevnt når man snakker om de ultimate baseplaggene. Altså de plaggene som danner den perfekte basen til garderoben din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.