GÅ FOR KLASSISK: H&Ms Kine Dreyer (bildet) råder deg til å gå for tidløse plagg - som også er trendy - denne våren. Foto: Per Ervland
GÅ FOR KLASSISK: H&Ms Kine Dreyer (bildet) råder deg til å gå for tidløse plagg - som også er trendy - denne våren. Foto: Per Ervland Vis mer

Ss 2012

4 sikre kjøp denne våren

Klassisk, men også trendy.

Publisert
30 prosent, 50 prosent, 70 prosent!

De fleste butikkene er nå dekket av salgsplakater – og det er lett å bli blendet av gode tilbud. Men et bomkjøp er og blir et bomkjøp, uansett hvor mye rabatt du fikk.

Heldigvis finnes det noen «idiotsikre» valg.

- Tenk helhetlig

Da KK.no sniktittet på H&Ms vårkolleksjon spurte vi kjedens pr-koordinator, Kine Dreyer, om hva som blir vårens vinnerkjøp.

- Det er vanskelig å si. Nå er det jo ikke bare ett plagg som gjelder – det er mye som er «lov». Men jeg vil råde alle til å tenke helhetlig.

- Tenk over hva du har i klesskapet fra før, og hvilke plagg som da eventuelt kunne være med på å løfte garderoben, legger hun til.

NY KLASSIKER: Bikerjakken kommer denne våren også i pastell- og knallfarger, i tillegg til sort. (F.v) Louis Vuitton, Isabel Marant og Céline. Foto: All Over Press
NY KLASSIKER: Bikerjakken kommer denne våren også i pastell- og knallfarger, i tillegg til sort. (F.v) Louis Vuitton, Isabel Marant og Céline. Foto: All Over Press Vis mer
TRENDY: Bruk belte i midjen hvis du vil ha mer fasong. (F.v) Rodarte, Isabel Marant og Chloé. Foto: All Over Press
TRENDY: Bruk belte i midjen hvis du vil ha mer fasong. (F.v) Rodarte, Isabel Marant og Chloé. Foto: All Over Press Vis mer
DRESS OPP ELLER NED: Du trenger ikke være rocka for å bruke skinnbukser. (F.v) Acne, Theyskens Theory og Victoria Beckham. Foto: All Over Press
DRESS OPP ELLER NED: Du trenger ikke være rocka for å bruke skinnbukser. (F.v) Acne, Theyskens Theory og Victoria Beckham. Foto: All Over Press Vis mer
KLASSISK: En tidløs clutchveske må du gjerne kjøpe i ekte skinn - den kan du nemlig ha glede av i flere år. Foto: All Over Press
KLASSISK: En tidløs clutchveske må du gjerne kjøpe i ekte skinn - den kan du nemlig ha glede av i flere år. Foto: All Over Press Vis mer

4 vårvinnere

Sikre vinnere denne våren er imidlertid tidløse og klassiske plagg, ifølge Dreyer. Og det er spesielt fire som skiller seg ut.

Bikerjakken:
- Bikerjakken er en ny klassiker, og vi ser den sesong etter sesong, og den har vært på catwalkene til alt fra Burberry til Alexander Wang, sier Dreyer.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)Strikkegenseren:
- Strikk er inne i trendbildet som aldri før – og helt riktig her til lands. Kjøp gjerne en litt lang variant. Da kan den både være stor og god, eller du kan bruke et belte i livet hvis du vil ha mer fasong.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Skinnbuksen:
- Det er et plagg som holder lenge og kler alle, selv om du ikke er rocka. Det kommer helt an på hvordan du styler den – og den kan enkelt dresses både opp og ned.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Clutchvesken:
- En litt stor clutchveske, gjerne i ekte skinn er tidløs og klassisk. Skinnet gjør den litt rocka, men en clutchveske er jo i tillegg alltid sofistikert. Den kan brukes til alt, og er den i ekte skinn, vil den holde seg fin i lang tid også.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)


Mer guiding

Få de beste tipsene og sjekklisten til KK.no-motejournalist Cecilie Leganger – for å finne veien ut av salgståka i butikken i denne artikkelen.

Eller du kan gjøre som den svenske motereporteren Sofia Hedström og prøve en shoppingdetox - for å kunne handle smartere i framtiden.

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer