Hår:

4 smarte hårtips fra kjendisfrisørene

Tykkere hestehale? Bare sett opp to tett inntil hverandre!

HÅRTIPS: Har du tørt hår? Da har Zoe Kravitz et godt tips på lur. Du finner det nederst i saken. Foto: Scanpix
HÅRTIPS: Har du tørt hår? Da har Zoe Kravitz et godt tips på lur. Du finner det nederst i saken. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Et bra hårtips tar vi imot med åpne armer! Spesielt når det er et tips vi ikke har hørt før. Som for eksempel at du bør bruke en hårmaske før du trener. Ikke hørt om det du heller? Da bør du ta en titt på hvorfor akkurat det er lurt her:

1. Bruk en maske før du trener

Nei, det er ikke bare ansiktet ditt som trenger en maske i ny og ne. Jen Atkin, grunnlegger av OUAI og hårstylisten til flere i Kardashian-klanen og Jessica Alba (38), har tidligere delt et tips om å bruke en hårmaske før du skal trene!

Ifølge henne vil saltet fra svetten din tørke ut håret ditt. Derfor er det lurt å ha i en maske før du trener. Dette vil forhindre saltet fra å trekke inn i håret ditt. Når du er ferdig med økten er det bare å skylle håret og du er klar!

Jessica Alba. Foto: Scanpix
Jessica Alba. Foto: Scanpix Vis mer
Khloe Kardashian. Foto: Scanpix
Khloe Kardashian. Foto: Scanpix Vis mer

2. Bruk hårolje hver dag

Hver eneste dag tar vi på fuktighetskrem på ansiktet vårt. Chad Kenyon, som farger håret til skuespillerne Elisabeth Moss (36) og Abigail Spencer (37), mener vi bør bruke hårolje like flittig.

Til Self forteller han at dette er en regel han har lært alle sine kunder. «Tilfør et par dråper med lett hårolje fra midten av håret ditt og ut i tuppene for å holde det sunt og blankt.»

Elisabeth Moss. Foto: Scanpix
Elisabeth Moss. Foto: Scanpix Vis mer
Abigail Spencer. Foto: Scanpix
Abigail Spencer. Foto: Scanpix Vis mer

3. Lag to hestehaler for tykkere hår

Til samme nettmagasin deler Jet Rhys, som blant annet har stylet håret til Faith Hill (51) og Julia Roberts (51), et kjempesmart tips til hvordan du kan skape illusjonen av en tykkere hestehale.

Ved å sette opp to hestehaler (en over og en under) tett sammen, vil håret se mye tykkere ut.

Julia Roberts. Foto: Scanpix
Julia Roberts. Foto: Scanpix Vis mer
Faith Hill. Foto: Scanpix
Faith Hill. Foto: Scanpix Vis mer

4. Bruker kokosnøtt- eller rosemarinolje

Dette tipset kommer ikke fra Big Little Lies-stjernens frisør, men fra henne selv! For Kravitz (30) er det viktig å tilføre håret mye fuktighet da det har en tendens til å bli raskt tørt.

- Jeg bruker kokosnøttolje eller rosemarinolje. Det får hodebunnen din til å våkne opp og holder alt sunt og friskt, sier Zoe Kravitz til britiske Vogue.

Zoe Kravitz. Foto: Scanpix
Zoe Kravitz. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer