Sminke, hår og hudpleie:

4 spennende skjønnhetsnyheter

Kunne du tenke deg å teste en puppemaske?

SPENNENDE NYHETER: Skjønner du hva denne dingsen skal bruke til? Foto: KK
SPENNENDE NYHETER: Skjønner du hva denne dingsen skal bruke til? Foto: KK Vis mer
Publisert

Her i KK får vi ofte presenterte spennende produkter fra både mote- og skjønnhetsbransjen. Noen av disse produktene kan være en ny farge på en leppestift, mens andre ganger er nyheten langt mer oppsiktsvekkende.

Vi har plukket ut fire av disse nyhetene. Vi har kikket på dem, vi har blitt forbauset over dem og vi har testet dem. Her er resultatet:

Vidundervott?

«Revolusjonerende» står det på forpakningen til Supracors «Stimulite Honeycomb Bath Mitt». Denne votten skal nemlig «massere bort cellulitter».

Første tanke som oppstår når vi ser på denne votten er: «dette kan da ikke være hygienisk?» Vel, ifølge forpakningen skal den være «ekstremt hygienisk».

Malin Gaden testet produktet. En mindre og mildere for ansiktet og en for kroppen.

– Dessverre har jeg ikke fått testet den over lengre tid slik at man (forhåpentligvis) kan se et resultat. Ved første øyekast virker dette svært enkelt å bruke, men umiddelbart oppstår det et spørsmål. Når jeg bruker denne i ansiktet, skal jeg bruke den med et hudpleieprodukt?

Kr 169
Kr 169 Vis mer
Kr 399-499
Kr 399-499 Vis mer

– På egenhånd kommer jeg fram til at jeg mest sannsynlig ikke trenger det, siden votten skal eksfoliere huden. Så hvis jeg bruker en skrubb med en annen skrubb, kan det fort bli mye for huden min.

– Da jeg testet produktet hadde jeg noen selvbruningsflekker på kroppen. Votten fjernet dette ganske så effektivt. Om den har gjort mye annet for huden var ikke lett å se, men kanskje den vil gjøre det over tid! Selv om den lover å være «ekstremt hygienisk» er jeg fremdeles litt skeptisk. Hvor lenge holder den seg så hygienisk?

Hårmaske som farger

Nyheten «Color Depositing Masks» fra Moroccanoil har som mål å pleie håret som en kur, men også å tilføre farge! Fargen vaskes ut etter hvert og serien byr på alt fra rosa til brunt. Malin Gaden testet nyheten!

4 spennende skjønnhetsnyheter

– Selv bestemte jeg meg for å være på den sikre siden og teste fargen som lignet mest på min egen. På flasken står det at man skal vaske håret først, deretter håndkletørke det, for så å dele inn håret i seksjoner. Neste steg er å fordele produktet inn i seksjonene med en børste.

– På flasken står det at det er veldig viktig å følge disse stegene, noe som skremmer meg litt. Farger det av mye? Smitter det av på huden? Skal jeg bruke hårbørsten min? Kommer ikke den til å ha rester av farge på seg?

Kr 299
Kr 299 Vis mer

– Selv følte jeg ikke at jeg fikk fordelt produktet godt nok med børsten. Men, jeg hadde det i håret i 5-7 minutter (som angitt på flasken) og resultatet viser at hårfargen min har blitt frisket opp!

– Akkurat der og da synes jeg hele prosessen var litt «stress», men kommer absolutt til å ty til denne hvis jeg føler håret trenger en liten oppfriskning.

FØR OG ETTER: Bildet til venstre viser hvordan håret var før, bildet til høyre ble tatt etter at jeg hadde brukt masken. Foto: KK
FØR OG ETTER: Bildet til venstre viser hvordan håret var før, bildet til høyre ble tatt etter at jeg hadde brukt masken. Foto: KK Vis mer

«Beauty and the Breast»

Puppemaske. Trenger man det? Mina Helene Knudsen, sosiale medier-ansvarlig i KK har testet.

– Puppemaske? Hva i alle dager?! Jeg måtte le litt, for én ting er å ta en ansiktsmaske for å friske opp huden. Men til puppene? Er dette noe vi virkelig trenger på markedet? Jeg mener nei. Men jeg testet den jeg. Førte de to maskene på begge puppene, satt meg ned i sofaen og lot den virke i 30 minutt.

4 spennende skjønnhetsnyheter

– Heldigvis var jeg alene hjemme. Jeg må innrømme at jeg følte meg litt dum der jeg satt i sofaen med puppene ute. Det virker ganske meningsløst, samtidig som det var ganske deilig å ha det på, utrolig nok. Produktet skal visstnok gi puppene en oppstramming, inneholder anti-aldring og skal gi umiddelbare hydratiseringsresultater.

– Den sier også at den skal holde huden din ung. Etter å ha brukt den én gang merket jeg hverken eller. Joda, det var for så vidt behagelig å ha det på, og kanskje puppene ble et snev mjukere der og da, men jeg kommer nok ikke til å bruke 120 kroner på puppemasker i fremtiden.

4 spennende skjønnhetsnyheter

Ansiktsmaske i ny drakt

Hvis du trodde at den brustablett-lignende tingen var en ansiktsmaske, så hadde du helt rett!

Kicks har nemlig kommet med en Do it yourself-ansiktsmaske. Ganske så gøy, men funker det? Sjekk ut videoen under.

Vi har testet et spennende skjønnhetsprodukt! Vis mer

I pakken til 79 kroner får du med ti tabletter. Ikke så verst! Men, du må bruke toner eller essens hvis dette skal bli en fullverdig ansiktsmaske. Produktet er genialt å ha med seg på reise, men da må du huske å ha med væsken som faktisk får alt til å funke!

4 spennende skjønnhetsnyheter
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer