FOR ALLE BEHOV: Vil du skille deg ut? Holde varmen? Kle deg klassisk, eller er det viktigst å ha det komfprtabelt? Finn juleskoene som passer for deg.Informasjon om forhandlere og produsenter finner du i bildeseriene lenger ned i saken Foto: Produsentene/forhandlerne
FOR ALLE BEHOV: Vil du skille deg ut? Holde varmen? Kle deg klassisk, eller er det viktigst å ha det komfprtabelt? Finn juleskoene som passer for deg.Informasjon om forhandlere og produsenter finner du i bildeseriene lenger ned i saken Foto: Produsentene/forhandlerne Vis mer

Sko

40 fantastiske partysko

Enten du vil ha klassiske, ekstravagante, lave eller høyhælte sko til julebordet; her er noe for deg.

Publisert
Du har kanskje skaffet deg julebordkjole allerede. Eller du er på utkikk etter et komplett julebordantrekk som gjør deg stilig fra topp til tå.

Uansett; sko må du ha! Og de skal gjerne matche både kjolen, stylingen og personligheten din.

Hva slags fest du skal på har selvsagt også mye å si. Det sier seg selv at man ikke velger de samme julebordskoene på ball som på kanefart.

SE OGSÅ: Her er årets julebordantrekk

I de fem bildeseriene under har vi samlet sko for enhver smak og anledning. Enten du elsker feminin og klassisk 50-tallsstil, showoff-paljetter eller komfortable mellomhæler; blant de 40 parene vi har plukket ut vil du helt sikkert finne et par som tiltaler akkurat DEG.

SE 40 PAR FESTSKO HER:


Vi gjør oppmerksom på at prisene fra utenlandske nettbutikker er circapriser, og kan variere på grunn av valutakursene. Husk også at det blir lagt til toll og moms på varer over 200 kroner når du handler fra utlandet.

For den som vil synes

Kanskje kler du deg i den lille sorte, og ønsker at tilbehøret skal «gjøre» hele antrekket ditt? Eller du tar den helt ut med glitter og stas fra topp til tå? I så fall er dette skoene for deg. Paljetter, kjettinger, gull og sølv kombinert med høye hæler gjør i alle fall sitt til at du slipper å bli veggpryd på julebordet.


For den klassiske

Du liker å kle deg pent ved hjelp av klassiske elementer som den lille sorte, feminine antrekk og tilbehør som matcher antrekket. Målet ditt er ikke å skille deg ut, men å kle deg etter anledningen, noe som i dette tilfellet tilsier fest! Den ladylike stilen er helt riktig denne sesongen, og sammen med innsvingte kjoler og røde lepper får du en helhetlig stil.


For den som elsker julefargen

Røde sko er perfekt for deg som bare eeeelsker julen og alle de festlige anledningene november og desember har å by på. Her er det julestemning for alle penga, og du kan være sikker på å holde stilen helt til juletreet skal ut engang på nyåret. Røde sko tar også litt oppmerksomhet, så her kan det være greit å tone kjolen litt ned, men gjerne matche skoene med en rød veske eller smykker.


LES OGSÅ: Slik styler du julebordkjolene

For den som er opptatt av comfort

Dette er skoene for deg som ikke synes det er verdt smertene å vakle rundt med vonde stiletter på dansegulvet, i drosjekøen eller foran buffeten. Det betyr imidlertid ikke at du må skorte på stilen. Til fotside kjoler kan du fin bruke ballerinasko så lenge holdningen din er i orden. Og kittenheels, eller mellomhøye hæler passer bra både til korte skjørt og stilige bukser.


For den forfrosne

Kryper kvikksølvet nedover når julebordet nærmer seg, kan du sikre deg mot neglesprett og blå tær ved å gå for støvletter eller skoletter til penantrekket. Her får du både plass til en sokk utenpå strømpene, og mulighet til å kle deg litt anderledes enn alle de andre, ved å for eksempel kombinere høye støvletter med playsuit, eller stilige saueskinnskoletter eller kilehæler med dyreprint sammen med en sexy og androgyn dress.


Vondt i bena?

Julebordet kan være en prøvelse for de som velger stiletthæler. Men det trenger ikke å bli et smertehelvete.

Ved hjelp av litt vanlig limebånd kan stilettbruk bli tilnærmet behagelig, ifølge denne moteeksperten.

Trikset innebærer at man taper sammen 3. og 4. tå med limebånd. Ifølge moteeksperten på NBCs Today Show skal dette bidra til at musklene samkjøres. Samtidig blir tåballene mer stabile, og man vil synes det er mer behagelig å gå med høye hæler.

Et annet tips er å se etter sko som har relativt flat lest. Da kan hælen være høy uten at det fører til smerter, har en KK.no-leser tipset oss om.

Små fotøvelser under bordet (for eksempel benflørting) er heller ikke dumt om man vil holde blodsirkulasjonen i gang gjennom en lang festkveld.


Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer