Sko

40 fantastiske partysko

Enten du vil ha klassiske, ekstravagante, lave eller høyhælte sko til julebordet; her er noe for deg.

FOR ALLE BEHOV: Vil du skille deg ut? Holde varmen? Kle deg klassisk, eller er det viktigst å ha det komfprtabelt? Finn juleskoene som passer for deg.Informasjon om forhandlere og produsenter finner du i bildeseriene lenger ned i saken Foto: Produsentene/forhandlerne
FOR ALLE BEHOV: Vil du skille deg ut? Holde varmen? Kle deg klassisk, eller er det viktigst å ha det komfprtabelt? Finn juleskoene som passer for deg.Informasjon om forhandlere og produsenter finner du i bildeseriene lenger ned i saken Foto: Produsentene/forhandlerne Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har kanskje skaffet deg julebordkjole allerede. Eller du er på utkikk etter et komplett julebordantrekk som gjør deg stilig fra topp til tå.Uansett; sko må du ha! Og de skal gjerne matche både kjolen, stylingen og personligheten din. Hva slags fest du skal på har selvsagt også mye å si. Det sier seg selv at man ikke velger de samme julebordskoene på ball som på kanefart.SE OGSÅ: Her er årets julebordantrekkI de fem bildeseriene under har vi samlet sko for enhver smak og anledning. Enten du elsker feminin og klassisk 50-tallsstil, showoff-paljetter eller komfortable mellomhæler; blant de 40 parene vi har plukket ut vil du helt sikkert finne et par som tiltaler akkurat DEG.

SE 40 PAR FESTSKO HER:

Vi gjør oppmerksom på at prisene fra utenlandske nettbutikker er circapriser, og kan variere på grunn av valutakursene. Husk også at det blir lagt til toll og moms på varer over 200 kroner når du handler fra utlandet.

For den som vil synes

Kanskje kler du deg i den lille sorte, og ønsker at tilbehøret skal «gjøre» hele antrekket ditt? Eller du tar den helt ut med glitter og stas fra topp til tå? I så fall er dette skoene for deg. Paljetter, kjettinger, gull og sølv kombinert med høye hæler gjør i alle fall sitt til at du slipper å bli veggpryd på julebordet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer